Hanna resa bort. Ha det !


Jag var tvungen att stoppa vid den här tavlan från Petrifiedinpink under kvällens nattning  😉

Mitt i kvällens nattning så grabbar Johanna plötsligt tag i sin söta Hello Kitty resväska / koffert och drar iväg den över golvet och tittar på mig och säger "Hanna resa bort!", "Ha det!" också gick hon iväg i full fart.  När jag frågade vart hon ska resa? så sa hon bestämt: "Hanna resa Heidi!" och efter en stund sa hon "Hanna resa mormor!" och sen var det Heidi igen…   Det kändes som att jag var med i en Lotta på Bråkmakargatan film (ni vet den där Lotta flyttar 😉

 
Johannas väska är shoppad i Phuket och prinsessepyjamasen kommer från H&M.

När hon går där med väskan så stoppar hon plötsligt och säger "Telefon!" också sprang hon iväg och sökte fram en av mina gamla mobiltelefon som hon brukar leka med och packar ner den i väskan. Hon har verkligen koll på vad som är viktigt att ta med sig då man ska på resa !

Till min stora glädje så valde hon att stanna hemma till slut och somande sött i sin sköna säng.

Nu ska jag slänga ihop en fruktsallad på banan, apelsin, äpple & russin och hälla upp ett stort glas juice med isbitar i. Å så gott ! 🙂

Kategori: Allmänt | 18 Comments

18 responses to “Hanna resa bort. Ha det !”

 1. Mickan says:

  Haha! Så söt!! Älskade underbara ungar, vad skulle vi göra utan dem? =)

 2. Anonymous says:

  Visst är dom goa våra små liv???

  Kram och fortsatt härlig söndag kväll.

  Kram från Nettisens

 3. Nicki says:

  va söt!

  Hoppas du får en fortsatt härlig söndagskväll!

 4. angelica says:

  såååååå sött =) och en stor kväll för lill sessan bio för första gången.

  tavlan du har bakom dig vilken rosa nyans är det såg att de fanns tre och välja på.

  kram

 5. Haha, deras kommentarer är undebara. Jag gillar det med telefonen. Hon har koll på det viktiga!!

 6. LindaL says:

  Hej Fröken Gizmolina!

  Tack för din kommentar. Det jag mailade dig om var bara om du ville säga vad resorten ni bor på hette, vi är ju själva sååååå sugna på ett boende i drömmarnas land. (dock mer på sikt) men efter ett tag så skrev du om det på bloggen.

  Följde din blogg dagligen då ni var i Thailand, nu tittar jag in lite ibland, man vet ju aldrig, rätt som det är sitter man ju på flyget 😉

  Jag kikade in precis den gången du hade problem med ditt klipp, så det var inga problem att hjälpa dig, nu fick du ju hjälp ändå, så det var ju bra.

  och nu ser jag att ni varit på bio…. och så har du gjort massor av inlägg, du är riktigt duktig på att uppdatera, får nog gå hit oftare om jag ska hinna med….. hihi.

  Du har en härlig smak i både inredning/kläder … min blogg handlar mer om inredning än något annat, men ibland halkar jag runt lite överallt, och precis som du skriver, tiden att besöka alla finns inte riktigt alltid, men man ska inte känna sig tvingad, att blogga ska vara kul. Jag är jättedålig på att svara på alla frågor jag får… tyvärr.

  Ha det bra, jag kikar in snart igen, och vem vet, befinner vi oss i leendets land vid samma tid, så kanske jag även kikar in nere på chalong….. vi verkar gilla samma bubbliga drycker också.

  Ha en bra kväll.

  Kram Linda

 7. Josefine says:

  Nu blev jagockså sugen på fruktsallad! Men det känns lite sent att börja fixa med det nu nä rklockan närmar sig 23… : )

  ha en bra måndag! eller en fortsatt bra söndag!

 8. Emma says:

  Å vad söt hon verkar:) Din lilla prinsessa!

 9. Johanna says:

  ååååh barn är väl bara för söta!!!!

 10. amanda says:

  hhah va söt :d

  aaaw.. är avundsjuk.. vill oxå till thailand..

 11. J. says:

  De små är för härliga med sina kommentarer! 🙂

  Tänkte fråga dig som verkar ha så många smarta idéer och koll på så mycket, vad ger man till en kvinna som fyller 50 år? Är mest inne på att köpa en pryl, så nu undrar jag om du har några förslag som du har lust att dela med dig? 🙂

 12. Vad sött när hon trippar iväg med Kitty-väskan…

  Godnatt, kraam!

 13. Angel says:

  naw va gulligt

 14. Anneli says:

  Vilken sötis! 🙂

 15. Tina H says:

  Gomorgon, Jag älskar skåpet du gjort om till garderob åt Johanna och funderar starkt på att apa efter idén. Hoppas du inte misstycker. Men jag undrar vad du har för mått på skåpet. Framförallt är det djupet jag är intresserad av. Tack på förhand

 16. Marika says:

  Hej! Jag undrar vilket nummer du valde när du beställde din rosa poster? det finns ju tre olika rosa nyanser att välja på. Tack på förhand!

 17. Em says:

  Söta dom är de små, tänk va roliga dom kan vara. Har själv en flicka på 2,5år som vet hur man roar sin mamma.

  Låter som riktiga gravid cravings med frukt och juice =)

 18. Tack snälla Anna-Stina för reklamen, du är bäst! Tänkte passa på att besvara frågan om färgval, Anna-Stina har den ljusaste av min rosa, färg nr. 8.

  Bästa hälsningar/Petra, petrified in pink designs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *