Happy 15:e augusti!


Fin tavla i skyltfönstret hos "koffert".

Å vad det är härligt att välkomna en ny dag ! 🙂 och idag bjuder Stockholm på en hel del sol också vilket förgyller förmiddagen. Vi håller på att fixa till oss nu och ska så snart vi är klara åka iväg ut till Stockholm Modecenter och besöka min Lotta sen blir det en tripp ut till Djurgården om vädret håller i sig.

I livet är det ju så att vi (alltför)ofta säger att  "en dag ska jag… ", eller "på måndag ska jag börja…" , eller "någon gång i livet ska jag ha …" osv osv. Och därför måste vi ibland fråga oss precis det som står på den här söta tavlan som jag hittade i ett skyltfönster igår: "Vad väntar du på?" Livet är ju här och NU så ta tag i dina drömmar redan IDAG ! 🙂

 
Denna helt fantastiska butik som heter "koffert" och som ligger på Humlegårdsgatan har jag passerat "hur många gånger som helst" i många år men – jag har av någon märklig anledning aldrig gått in där? Men det gjorde jag igår och det var en underbar upplevelse! För en FIN butik!! Jag riktigt njöt då jag gick runt där inne och barnavdelningen är den finaste! Detta blev direkt en favorit butik! 🙂 (de söta träskorna är från deras skyltfönster).

Jag önskar dig en fantastisk dag fylld av kärlek & glädje! och du – skicka ett sms till någon du tycker om och ge honom/henne en "happy weekend kram"!, det är mitt dagens tips 😉

P.S ikväll ska jag läsa igenom alla era tävlingsbidrag och imorgon presenterar jag vinnaren. Har tagit med mig vinsten hit så att jag kan posta den härifrån .

Kram! ♥

Ett till P.S : vi hyr ut vår lägenhet i Thailand fr.o.m. NU och t.o.m. december så om du är intresserad får du väldigt gärna mejla mig på gizmolinas@hotmail.com Kommer göra ett eget inlägg om detta så fort jag får tid. Vår lägenhet ligger på denna resort: Scandinavianlaguna och om du klickar på länken "video. standardlägehet" i höger marginalen så kan du se en video från "gizmolinas hideaway" 🙂

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Happy 15:e augusti!”

 1. Hallå i fina fredagsvädret. Hoppas du har trevligt i Stockholm. Visst är Koffert butiken fin jag älskar deras saker och det kommer hela tiden in nytt fint…

  Ha en underbar helg//Nettisens

 2. Lynetmor says:

  Hei, innom for å ønske dere en fin fredag og en fin helg 🙂

 3. Linda says:

  Tavlan kommer från Skarp design, hon är jätteduktig!

 4. KarolinaN says:

  Jättefina saker du hittat, som vanligt:) Hoppas du får en fortsatt trevlig vistelse i storstan! Kram!

 5. Pethra says:

  Koffert är en härlig butik, blev frälst för några år sedan och ett besök där är ett måste de gånger vi är i Sthlm.

 6. Vilken härlig butik! Jag älskar din blogg och läser här flera gånger om dagen! Tack för mycket härlig inspiration!

 7. Starmama says:

  Träskorna på Koffert kommer från Calou 🙂 Finfina!

 8. sofie says:

  Vilken otrolig energi och livsglädje du har! Blir så glad när jag läser din blogg =) Hoppas jag blir en lika cool mamma som du är – när det är dax 😀

 9. Miss C says:

  Hej ! Jag vill bara tacka för en bra och inspirerande blogg. Tack vare tipset om ett happy weekend sms så har jag åter kontakt med mr M ;o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *