Happy 17:e maj!

Allmänt


Jag & Johanna på Kata Noi beach i eftermiddag.

Phuket lørdag 17:e maj kl. 18.15. +31 just nu och solnedgång

Det blev lite små stressig start på dagen så jag hann inte blogga något .. men nu är jag här igen! 🙂

Vi har haft en helt FANTASTISK dag på Kata Noi beach som jag ska berätta mer om lite senare för nu ska jag hoppa i duschen efter många timmar i solen 🙂

Idag är det Norges nationaldag så till alla er där hemma säger jag : GRATULERER MED DAGEN! 🙂 Jag hoppas att ni har det underbart trots att jag hört att det regnar.. Misstänker att ni myser inne med bruncher och luncher och annat hyggeligt! 🙂

Det blev ingen bunad för mig iår men jag valde i alla fall min blå bikini dagen till ära 😉

NJUT dagen!!

Kramar! ♥

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Happy 17:e maj!”

 1. Madelene says:

  Hej.

  Det låter så härligt varit på sranden hela dagen.Vad gör ni i kväll?

  Kram Madelene

 2. Hoppas att ni har en underbar 17 maj! 🙂

 3. Lena says:

  Gratulerer med dagen!

  Tenkte jeg skulle komme med en liten opplysning om at det faktisk mesteparten av dagen her har sluddet/snødd… Vi bor rett ved Oslo-grensa. Skulle gitt mye idag for å ha gått i bikini på nasjonaldagen, ja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *