HAPPY 1:A + 2:A DECEMBER…!

Allmänt

 

Alltså WOW!!! tänk idag är det 1:a december 2023!!!

Det är verkligen något helt magiskt med det datumet… och nu börjar nog t.o.m. alla ni som inte alls är lika tokig i julen som jag är att landa i att det faktiskt närmar sig… för nu är det bara 23 dagar till julafton hur vi än vänder och vrider på oss själva. 23 dagar! det känns nästan lite overkligt.. Sen  är det en speciell känsla att min älskade prinsessa är inte här då adventstiden gör sin entré. Tänk det är min första december utan Johanna sedan hon föddes för 17 år sedan. En märklig känsla och saknaden ligger verkligen över mig idag.  Men jag fick en bild på morgon av att hon öppnat sitt 1:a paket i sin adventskalender som innehöll ett par fina örhängen som passar till julens festligheter också fick hon en chokladkalender också. Bling + choklad är alltid en lika perfekt match. Eller hur?

Och BAM! så är det plötsligt den 2:a december och bara 22 dagar kvar till julafton. Jag säger ju det: tiden flyger! Ha, ha. Och jag upptäckte precis att jag inte postade mitt inlägg som jag påbörjade igår. Så kan det gå. Jag var iväg på middag med familjen + BC Luleå match (basketligan) och då jag kom hem så fastnade jag i Idol finalen och fick med mig att Cimberly vann. Lite snopet om du frågar mig om hoppades på Saga men jag måste erkänna att jag inte varit speciellt insatt i Idol den här säsongen eftersom J inte är i hemma så har sett väldigt lite så röstar egentligen som alltid bara på min kusin Stekiz på trummor. Såg du? Vem var din favorit i Idol 2023?

Idag körde jag in och uträttade ärenden tidigt för att slippa lördagskaoset och den rundan resulterade bl.a. i att jag kan checka av några julklappar på listan och i att det står ännu en julgran på upptining i entrén här hemma.  Den här ska  – då den tinat upp –  placeras ute vid ytterdörren på framsidan av huset. Det är tradition och det passar perfekt att få den på plats till 1:a advent men ja, det blir liiiiite trixigt att få till detta med tanke på hur galet mycket snö det är ute just nu… oh my.  Men – det är ju bara jul en gång om året så då är det värt att kämpa lite för att maxa myset.  Ha, ha.

 

Som ett alternativ till en julkalender så ger vi adventsgaver till våra bästa vänner och så här ser ett par av 1:a advents presenterna ut som jag packade in och levererade då jag var i Oslo häromdagen. Den super fina chokladkalendern är shoppad i England och vad som gömmer sig i paketen kan jag uppdatera inlägget med i morgon då de öppnat sina paket… 

 

Då har 1:a advent passerat och här kan du se vad som gömde sig i paketet: en globus med FA LA LA text i från butiken TGR. Den är ett tips! för den förgyller tex sängbordet, eller skrivbordet hela december. 

 

Nu ska jag göra mig klar för en middag hos vänner. Det är en sån lyx att bli bortbjuden!

Önskar dig en magisk afton fylld av härlig stämning!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

49
Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “HAPPY 1:A + 2:A DECEMBER…!”

 1. Anna says:

  Önskar dig en riktigt glad och fin advent fina AnnaStina ❤️
  Många kramar

  • gizmolina says:

   Åh tusen 1000 miljoner TACK Anna! Önskar dig också en riktigt riktigt glad advent fylld av härlig feedback !

   Många kramar tillbaka till dig !

 2. Berith.muller@gmail.com says:

  Vilken överkonsumtion,du har fullt upp med att fylla dit liv med lyx i överflöd,man kan undra om det är på riktigt

 3. Emma says:

  Längtar till du uppdaterar igen. Hela den här förjulstiden är du ju magisk på. Stämningen, klapparna och det lilla extra i vardagen!
  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *