Happy 1:a advent mina vänner !


JIG kom hem från ett julbord runt kl. 02 och då såg vi girls ut så här 🙂  Heidi, Kjerstin, jag & Nora.

Idag hoppas jag att du har en super mysig adventsmorgon  med tända ljus och GOD frukost ! 🙂

Själv är jag lite trött idag för jag gick och la mig runt 5.30 på morgon.  Vi hade verkligen SÅÅÅÅÅ trevligt och jag ville aldrig att kvällen skulle ta slut ´:-) 

 
Ser ni vilken tid jag fotade dagens? Kl. 05 ! 😉 Jag hade på mig klänning från Juicy Couture.

Jag & Johanna myser nu på morgon så jag bloggar mer lite senare och då ska ni få se fler bilder från igår och bilder på dukningen etc .  (jag ska kompensera min bloggfrånvaro igår med extra många bilder idag 🙂

Kram på er ! ♥

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Happy 1:a advent mina vänner !”

 1. 05.30??? E du galen! Hihi coolt! 🙂 Ni se ut att ha trevligt i alla fall! 🙂

 2. Marcus Å says:

  Hoppas du får en strålande dag!

 3. lovisa says:

  Du har sånt jäkla fint hår! Har du värmespolar, låcktång.. eller vad har du? =) kram!

 4. Melissa says:

  Verkligen vackert hem som dessutom fylls med vackra vänner! Härligt!

 5. Heidi says:

  Tusen takk for i går, vakre du! Utrolig koselig. Gleder meg til vi møtes snart igjen! 🙂 Dere som leser denne blogg, Anna Stina er like herlig i virkeligheten som hun virker på bloggen. Full av energi, positivitet og varme! Verdens beste vertinne som tenker på de lille detaljene, og flink på kjøkkenet!! 🙂 Hun er ALT! Love you, sister

 6. AnnaStina / Gizmolinas says:

  lovisa-

  Tack snälla du ! 🙂 Jag rullar håret på kardborrerullar (finns bl.a. hos H&M) i olika storlekar också har jag världens bästa hårspray från TIGI som heter Bed Head / Hard Head. Can´t live without it ! 🙂 Kram!

  Melissa-

  Tack så mycket ! Det var verkligen en härlig kväll! Kram 🙂

  Heidi-

  Kära underbaraste vännen! Jag sitter här med tårar i ögonen då jag läser det du skrivit för jag blir så otroligt rörd. TUSEN MILJONER TACK!! 🙂 Det finns ingen som du Heidi, du är helt unik och du är familj för mig. Miljoner kramar till dig! Love you 🙂

 7. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Barnshopping-

  Haha, ja det blev galet sent men oj! så KUL vi hade! Kram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *