HAPPY 1:A ADVENT.

merry-christmas-clipart-black-and-white-aTeKR6x7c

Kanske lite tidigt, men det är ju trots allt 1:a advent idag. 

Kära fina bloggvänner! 

Hjälp! Huuuuur kan det redan vara söndag kväll?  Det var ju nyss fredag!?  Och vilken helg jag har haft! Holy macaroni….!  Jag är liiiite seg idag kan jag avslöja. I´ve got the wine flue… .;)  men KUL hade jag. Fantastiskt kul! så det är värt det! Absolut. Men det är i.n.t.e. festligt att vara bakis. Oh my….

Ska berätta mer om helgen sen men nu har jag lovat darlingen att vi ska avsluta helgen med en film. Ensam Hemma närmare bestämt.

12278958_10153187706545796_4318506532732063890_n-1

Häromdagen flyttade granen i  spisestua / matsalen. Den här vackra granen har jag haft i flera år och den kommer färdig med alla ljus i (det är 6 (!) stick-kontakter från den). Tror det är 4-5 år sen jag hade den uppe sist så det känns riktigt kul att ha den på plats. Och du, bilden är från tidigare i veckan, nu är granen pyntad, duken ligger på bordet &  stjärnor hänger i fönstren så jag ska knipsa och visa nya pics i morgon. Promise! 

11222294_10153188273370796_2413342512911450597_n-1

I torsdags hade vi super trevligt middagsbesök av pappa, Inger och bror och det är ju SÅ kul att duka fint!  Johanna fick super cute servette + sugrör shoppat i Oslo (tusen tack för hjälpen kära bästa K!).

Nu ropar darlingen så got to go!  Återkommer senare!

Njuuuut kvällen! och tänk att det är 1:a advent idag…. M.a.g.i.s.k.t.!!! 🙂

L.o.V.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “HAPPY 1:A ADVENT.”

 1. Var har du köpt den underbara granen?

  • gizmolina says:

   Jag sålde dessa vackra granar i min butik för många år sen så jag köpte den där… ! Kommer tyvärr inte ihåg vilken leverantör det var? Men, om du bor i Norge så vet jag att tex Roggens Import har riktigt fina granar! de måste du dock ha firma för att kunna köpa ifrån….

   Önskar dig en underbar dag! Kram! 🙂

 2. Sussie says:

  En väldigt fin gran! Är så trött på mina plastgranar. Var nyligen i Köpenhamn där de hade massor av fina ädelgranar, tror jag ska köpa en sådan i år. Ha en fin dag.

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack Sussie! 🙂 Det finns sååå många olika plastgranar, en del fina, en del plastiga… Själv föredrar jag absolut en äkta ädelgran! de är de absolut finaste! Men, de fanns inte att köpa här uppe i Luleå inför advent… och eftersom vi reser snart så ville jag ha granen i box så därför åkte den här upp från källaren och fick luftas för första gången på många år. (har haft ädelgran de senaste åren i Oslo).

   Önskar dig den bästa dagen och håller tummarna för att du får tag i en riktigt fin gran! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *