HAPPY 1:A APRIL!

Allmänt

Mina kära bloggvänner! 

Idag är det inte vilken dag som helst för idag är det 1:a april och hör på det här: jag blir upp plockad av ett privat jet om ett par timmar och är medbjuden på den mest galna resan.  Vi ska till L.A. och gå på en så hemlig spelning av en artist att jag inte kan berätta mer än så. Men alltså privat jet! det blir min 1:a gång och jag håller på att dö av lycka… Sen har jag längtat tillbaka till L.A sedan vi reste hem därifrån i mars 2020 så detta är happiness på så många nivåer !!!  Men först: iväg och styla håret på väg mot flygplatsen. Jag lovar att uppdatera er med ALLT så fort jag får en lucka !

 

L.A – I´m on my way !

 

Önskar dig en magisk dag och hoppas att solen skiner hos dig också!? 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

40
Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “HAPPY 1:A APRIL!”

 1. Vera says:

  April april…tror du skojar med oss

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Önskar så det är sant, de vore du värd! Största kramen!

 3. Christy Walton says:

  Hej, allihop,
  Jag är en privat långivare, jag erbjuder lån till 2% detta är ett legitimt företag med ära och skillnad vi är redo att hjälpa dig i alla ekonomiska problem som du är erbjuder vi alla typer av lån så om du är intresserad av detta låneerbjudande vänligen kontakta oss på vår e-post: (christywalton355@gmail.com) Ange även följande detaljer så att vi kan fortsätta med lånet omedelbart.

  Namn:
  Belopp som behövs:
  Varaktighet:
  Land:
  Syftet med lånet:
  Månadsinkomst:
  Telefonnummer:
  Kontakta oss med ovanstående uppgifter på vår e-post: christywalton355@gmail.com
  Hälsningar till er alla#

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *