HAPPY 2:A ADVENT.

Allmänt

long-weekend-quote

Vilken lyx att det är lovdag från skolan i morgon. Långhelg it is!

Happy 2:a advent sweeties! 

Här i Casa Gizmolina pågår ett härligt morgonmys… Adventsljusstaken brinner så fint, hjärtat trippar runt i nattlinnet och är på thai-bath jakt (resa coming up!) och själv sitter jag i juicy dressen och chillar med min mac i knä framför Nyhetsmorgon.  Vilken mysig intervju det var med Anja & Filippa! de är så lika och de osar verkligen kärlek.

Och igår hade vi en riktigt trevlig middag här hemma. Ska visa er lite bilder senare men nu måste jag chilla vidare här…. Det här är sista helgen hemma innan avresa så jag måste maxa mina julkänslor…! 😉

12346493_10153202789260796_752920401152363512_n

Snapshot i morgonmyset…  Bordet är inte riktigt helt avdukat efter gårdagen och hjärtat står vid det finaste pepparkakehuset som flyttade in hos oss igår. Och ser du God Jul bokstäverna i fönstret? De har Johanna gjort i slöjden! Jag är sååååå imponerad! duktiga hjärtat. 

Nu ska jag hjälpa J att hitta alla bath här. Ho,ho.

Önskar dig den allra härligaste söndagen. Njuuuut förjulstiden! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “HAPPY 2:A ADVENT.”

 1. Johanna says:

  Såg nu att du svarat mig angående min kommentar om att Johanna var med på radion 🙂
  Du borde kunna lyssna på nätet. Programmet var på p4 Norrbotten mellan 7.15 – 8.00 Vet inte exakt tid men brukar köra till jobbet kring den tiden på morgonen och hörde det då. Blev så otroligt osäker på om det var hon för hon pratade precis som att hon alltid bott i Sverige 🙂 Hoppas ni hittar inslaget.

  • gizmolina says:

   Åh tusen 1000 tack för info.! då ska jag försöka få tag i inslaget så att vi kan lyssna här hemma! 🙂 Och ja, visst är det galet att hon pratar så mycket svenska redan. Jag trodde i.n.t.e. att det skulle gå SÅ fort att vända från ett språk till ett annat men det gjorde det visst! Barn alltså, de lär sig fort…!

   Önskar dig den bästa dagen Johanna! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *