Happy 3:e advent darlings!

Runt kl.19.30.  God thai-mat på tallriken och belysningen ute på terrassen skymtar i bakgrunden.

Phuket söndag kl.20.30

Happy 3:e advent mina fina blogg-darlings!

Jag sitter här med värsta julstämningen… Johanna sover och jag njuter lugnet (ja, det kan bli intensivt med hjärtat 24 hours 😉  och lyssnar på bästa jul cd´n (wavemusic christmas 6) med 3 adventsljus och ett kallt glas vitt vid min sida. Ute lyser nyinköpta lyktor i våra växter och mysuniformen är självklart på.

Bilde-listerna bak soffan är fortfarande a work in progress… 😉

 Adventsljusen ska piffas till, det gick lite snabbt då jag tog fram dem ikväll 😉  jag hade dessutom köpt för tjocka  ljus till siffrorna..

Hoppas att du också har en magisk advent!!! Jag återkommer strax med mer info från dagen, ska bara njuta lite till här först…. 🙂 och är det någon som vet om jag kan få tag i alla episoder av Ladies på Östermalm någonstans på nett? På TV4 hittade en…?  Programmet var ju SÅ underhållande och den norska tjejen var otroligt läcker !

Uppdatering kl.03.33:  Det gick super trögt att lasta ner bilder då jag gjorde inlägget / internet krångade så jag la mig med en bok på soffan för att vänta och somnade, vaknade nu av att Johanna vaknade. Måste hoppa i säng…

♥  AdVeNtSkRaMaR!  ♥ 

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Happy 3:e advent darlings!”

 1. madeleine says:

  Hej hej du kan nog se programmet om du köper tv4 anytime som kostar 49kr per månad där brukar alla avsnitt finnas kvar.
  Ha det så bra och kram till er=)

 2. Irene says:

  Precis, så är det Anytime kör jag med och jag kan nu se 8 avsnitt 🙂 A-S du har gjort mig beroende utav Ladisen på Ö-Malm.

  Kram

 3. Mary says:

  Har helt missat att det är tredje advent idag. Är inte helt lätt att hålla reda på när det inte finns någon julstämmning!!!

 4. Jonas says:

  Verkar som ni har det bra! I morgon ska jag fota julbord 😉

  Kram kram

 5. Pinkpastry says:

  Ni verkar ha det mysigt där borta, finns det mycket julpynt att köpa?

 6. Ms. Kidelin says:

  Mysigt med lite julfeeling mitt i sommaren sådär:) Hoppas ni får en härlig start på nya veckan.
  Söt HtKaF klänning längre ned, längtar sååå efter vårens alla nya kollektioner.

 7. Astrid says:

  Kos deg med lyset og freden, hun er vel aktiv, som sin mamma, sitter vel ikke mye i ro du heller he he, Kos deg, og klem fra astrid

 8. Josefine says:

  Kan tänka mig att det är mysigt! Javisst är hon rolig norskan, kul när man vet hur norskan egentligen låter =) Kram!

 9. Amelie says:

  Mysig 3:e advent!
  Det syns att ni har det mysigt, här kom julstämningen av sig lite med bombdådet och självmordsbombaren so slog till i Stockholms julshopping i lördags. Idag söndag var det mycket mindre folk i stan. det känns så konstigt att sådant ska förekomma här, det ska självklart inte förekomma någon annan stans heller. helt plötsligt blir vi så sårbara.
  godnattkram:)

 10. Helena says:

  Hej! Vad fint det ser ut i eran lägenhet, snygg inredning =)

 11. Johanna says:

  Jag har tv4 anytime, där kan du se alla avsnitt utan reklam. Där kan du även se bonde söker fru och ett antal serier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *