HAPPY…!

Allmänt

Glad lördag onsdag mina kära bästa bloggvänner! 

(upptäckte precis att jag inte postade det här inlägget i lördags så det får postas nu… så bloggar jag mer lite senare…)

och Greetings från min Pop Up uppe i Luleå! Jag står vid min “kassadisk” och bloggar eftersom jag precis har stängt för dagen och alltså SOM jag älskar att vara igång med butik. När jag får ge kunder den allra bästa service så är jag verkligen i mitt rätta element. Det är det bästa jag vet om! Så vem vet, det blir kanske fler möjligheter till Pop Up butik i framtiden? men jag ser också att ni är otroligt många som önskar att jag ska posta varor till er så kanske webbshop är grejen? som kombineras med en Pop Up ibland? Jag ska tänka till… Oavsett så har det varit så fantastiskt härliga feelgood dagar att träffa alla er som har besökt mig så från hjärtat: tusen 1000 miljoner TACK för handeln!!! Jag hoppas att ni fick med er lite feelgood hem och att det som följde med er i era påsar förgyller och skapar lyckliga stunder!

Nu  kommer snart min JIG och hämtar mig, mat till nyår ska inhandlas och sen blir det basket i kväll.

 

Jag fick feeling på färg till årets nyårsdukning så bjöd på denna inspirerande dukning inför nyårsafton i min Pop Up. Och – syftet med min butik har även varit att lyfta den lokala handeln så här dukade jag tex med linneservetter från Åhléns och tallrikar från Mateus (som säljs hos Lilla Köksboden). Textpennan som jag använder till att skriva med på glas kommer från Granit (färgen går bort direkt då du placerar glaset i vatten).

På lördagskvällen hade vi bokat bord på Luleå Energi Arena där vi åt middag hela familjen innan vi fick se BC Luleå vinna kvällens match. I vimlet mötte jag bl.a. min kära vän Bodil. Min fluffiga päls kommer från Gina Tricot.

 

Önskar dig en riktigt, riktigt fin lördag onsdag fylld av happiness!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

29
Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “HAPPY…!”

  1. Ds says:

    Får man fråga hur försäljningen gick? Det kändes lite väl sent att öppna upp en butik som va så inriktad på jul o nyår. Hoppas det var många som behövde handla i sista minuten. Av det lilla man fått se så verkade det vara många fina saker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *