HAPPY 4´TH OF JULY!

Allmänt

4th-of-july-images-2014

Sweeties! 

Jag önskar dig en riktigt, riktigt, festlig & härlig 4´th of july! 🙂

Och på tal om USA så är jag enormt svag för den fräscha New England stilen så när vi nu står inför att inreda vårt nya fina hus så lockar den stilen ena dagen, och en annan stil nästa… Alla dessa val alltså…!  Men, lite “Lexington feelings” kommer det självklart att bli för det känns väldigt “jag” och häromdagen shoppade jag nya krispiga sängkläder från svenska Lexington till sovrummet för där ska vi ha nytt. Från säng till örngott. Åh det gleder jag mig verkligen till! för tänk så mycket tid vi spenderar i sängen! och jag har aldrig haft ett stort luftigt och vackert sovrum tidigare så ja, det ska bli lovely!

Men nu måste jag fortsätta här så jag lämnar dig med ett par inspirerande pics och du, om du vill göra något lite xtra för att fira dagen så är ett tips att köpa jordgubbar eller hallon + blåbär + vitt stjärnströssel + vaniljglass och vips! så blir det 4´th of july feelings…!  🙂

b39d2ee0719c876b497724c9956d4403

Jag ska också hänga upp mina hattar på väggen, de håller sig finast så + att det är en snygg detalj. Och den där soffan… jag hade en lik från Bruka i min interiørbutik… åh nu blev jag lite nostalgisk…!

LexingtonCompany_Spring13_111

Hur fräscht som helst om du frågar mig!  Men jag gick faktiskt inte för blått utan för grönt… Och ett tips! de har -50% på en del sängkläder från Lexington på Steen & Strøm!  (det var där jag köpte mina).

Åh jag har så många underbara minnen från USA, mina 2 sommarlov då jag bodde hos en Amerikansk familj i New Jersey (perfekt alternativ till språkresa i England, jag var där 5 veckor varje gång och hade the time of my life! + att det var då jag lärde mig så bra engelska!), semestrar i Florida med pappa & Co (Disneyworld, Sea World etc.), veckorna i Miami med min dåvarande boyfriend (oh…att åka ned cabad längst Mimai beach…loved it!), kryssningen med pappa i Västindien som startade i Fort Lauderdale (bästa semestern ever), sommaren då jag besökte min moster ute på Long Island och vi firade dagen inne i New York (och jag körde bilen till JFK och hämtade upp min boyfriend, fattar fortsatt inte hur jag vågade ge mig ut och köra så långt själv där då?)… och resan till Houston + New York då Johanna låg i min mage (vi var på All Star basket, en av min & JIG´s första resor). Förhoppningsvis ska jag snart resa tillbaka…längtar…!  för jag ä.l.s.k.a.r.  verkligen USA! och nu var det ALLT för länge sen jag var där!

11659483_10152927984485796_7843408866584284277_n

Nej men se vad jag plötsligt hittade i flytt-kaoset! Här sitter jag på beachen i Guadeloupe där vi gjorde ett stop på den där västindien kryssningen som jag precis nämnde. Jag shoppade bikinin jag har på mig av en tjej som gick och sålde bikinis på beachen för pengar jag vunnit på casinot ombord på båten kvällen innan (fick jackpot på en slotmachine) Åh den resan är en av de bästa jag varit på i hela mitt liv! Året var 1996. (tusen t.a.c.k. pappa!).

Have a h.a.p.p.y. 4´th of july sweetie!  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “HAPPY 4´TH OF JULY!”

 1. Titti says:

  Kul se fotot från 1996.
  Tiden går….2004 var jag i New York.
  F.ö. så var det jättebra service på Kitchen and Table o god mat.
  Mycket nöjda.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Ja, tänk 1996… det låter som 100 år sen också känns det som “igår”…! Senast jag var i USA måste ha varit… 2006 ! Och så kul att det var så bra service där! då finns det hopp för mig som ska flytta upp! 😉

   Njut Luleå helgen! Kram!

 2. Astrid says:

  Jeg var i Disney world og Florida 96 En opplevelse Ellers er ikke jeg så USA frelst Kos deg

  • gizmolina says:

   Visst är Disney World coolt?! Jag drömmer om att resa dit snart med Johanna… She´s gonna love it! 🙂

   Önskar dig en härlig sommarkväll Astrid! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *