Happy 4th of july!!

Allmänt

    
Titta vilken härlig glass! och kidsen är fixade för dagen (inga jag känner, hittade bild på nett).

Idag är det stort "4th of july" firande i USA och jag önskar att jag var där…! Senast jag firade dagen i New York var 2000 tillsammans med min kära moster med familj och vi hade hur trevligt som helst.  Och jag har även firat dagen ett par gånger i New Jersey där jag bodde 2 sommarlov för länge sedan.

Önskar SÅ att jag hade bilder från dessa resor att visa er men då hade jag tyvärr inte digitalkamera.. ska se om jag hittar några foton här hemma att "fota av" idag så att ni får se 🙂

 
Det här var senast jag var i N.Y. I februari 2006. New York är bara en helt underbar stad! Och den andra bilden är flera år gammal.. kanske 5 ? men den passar ju perfekt idag ! 😉

Min lilla darling fick för sig att väcka mig redan kl. 06.30 och om ni ser vilken tid jag bloggade mitt sista inlägg igår så förstår ni kanske att jag är lite små trött nu på morgonkvisten 😉 Men solen skiner exakt lika vackert som igår och bara det gör ju en mycket piggare!! 🙂

Nu ska jag äta mysig frukost och sen blir det inte solning idag för jag kan väl säga så mycket som att jag var lite cool på solskydd igår och tänkte att "jag har ju varit 6 månader i Thailand"… så ja, ni kan ju tänka er… 😉

HAPPY 4th of july mina härliga bloggisar ! Idag finns all anledning att fira och att unna sig något gott för det är ju dessutom FREDAG!!

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Happy 4th of july!!”

 1. grombaben says:

  Hehe, ja solkrem er viktig uansett det, kjenner til den tankegangen, gitt…:)

  Håper dere får en SUPER fredag! Du, skal ut og spise med min kjære i kveld, har du noen tips? Vi har tenkt til å gjøre noe annet enn den "vanlige" Yayas eller Big Horn for en gangs skyld…

  Nyt at det er sol i Oslo i dag, selv om du kanskje ikke kan sole deg så masse:)

 2. AnnaStina says:

  Hej Grombaben! 🙂

  Jag måste rekommendera den restaurang som jag var på førra helgen, "Lemongrass", för den var riktigt BRA och hade skön loungefeeling. Men – en SOLIG dag som denna så är det ju pefekt att besöka "Solsidan" och äta skaldjur och blicka ut över havet! 🙂 Så jag hade nog gått för den restaurangen i kväll! KOS er på middag och HAPPY weekend! Kram ! 🙂

 3. Du ser ju superung i den bilden med USA flaggan! Kanske runt 30?

 4. AnnaStina says:

  Sjukskøterskestudenten-

  Haha, tack snälla 🙂

 5. Jannica says:

  Ja, 4th of July firas stort här i USA! Jag är själv på plats i Boston och det ska bli intressant att se hur det firas! 🙂

  Vilken fin filt du har på bild nr. 2, en sådan måste jag försöka leta rätt på och inhandla! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *