HAPPY BIRTHDAY GIZELLA & JOHAN…!

Allmänt

 

 

Happy weekend mina kära bloggvänner! 

Solen strålade igår och det blev en riktigt härlig lördag fylld av sånt som jag gillar: shopping, Sex and the City, kallt gott vitt vin och jag lagade t.o.m. en ny maträtt för 1:a gången. Bara en sån sak!  För er som lagar mycket mat så är det ingen big deal att testa en ny rätt, men för mig, som lagar extremt lite mat, så var det ett WOW moment!  Så jag är så stolt över mig själv och mina J älskade maten lika mycket som jag gjorde.  Men alltså det kändes som ett träningspass att stå där och följa med på videon på köket.se samtidigt som jag skulle ha kontroll på alla ingredienser så jag känner mig nästan lite bakis idag. ha, ha.  Och nu tänker du så klart: VAD lagade hon?!? Well, typ en av de enklaste rätter jag hittade men även det enkla kan vara avancerat första gången. Jag lagade: Pasta alfredo med kyckling och om du inte vet vad du ska gå för till middag idag så är den rätten ett tips!  Jag har tyvärr inga bilder av maten för jag var så koncentrerad och fokuserad så jag glömde helt att fotografera men du hittar rätten HÄR, sök efter “Pasta Alfredo med kyckling”.

Och idag söndag 28:e april och det mina vänner är inte vilken dag som helst för det är både min kära bästa brors och min älskade fluffiga Gizellas födelsedag!!! Så jag skickar världens största GRATTIS till min världens bästa bror som jag ser fram emot att fira då jag är i Luleå nästa gång!  Och Gizella ska firas med sin favorit : spray grädde i kväll. Åh jag är så otroligt tacksam över att Gizella är en del av vår familj och att hon bott tillsammans med oss i 8 år känns helt otroligt. Jag tycker att det känns som att vi nyss hämtade henne… Tänk att jag och Johanna hittade Gizella på en annons online i loungen på flygplatsen i Phuket, Thailand, och att vi sedan på hemresan från Oslo hyrde en bil på Arlanda, körde till Enköping för att hämta henne och sedan flög med henne till Luleå.  Hon kändes verkligen “meant to be” eftersom hon hette Gizella som matchar namnen Gizmolina (mitt påhittade namn) och Gizmo (som min förra katt hette) och jag kryssar fingrarna för att vi får många fler år tillsammans! ♥

 

Helgen startade med att jag var ute på en härlig walk och bl.a. shoppade den här ljuvliga filten / pledd i den mest underbara gröna färgen som matchar allt det blå inne i J´s rum.  Den matchar fåtöljen perfekt! och den är en present till Johanna från världens snällaste och bästa mormor. 

 

Fredag kväll så dukade jag upp till middag i vardagsrummet och JIG hämtade min absoluta favorit take away från Niwa på CC-vest.  Det var så mysigt att starta helgen så här tillsammans alla 3. 

 

När jag köpte filten / pledd hos H&M Home så köpte jag även nytt salt & peppar, har alltid haft samma men i större förpackning  som jag alltid känt tar lite mycket plats så var helt perfekt med dessa i mindre format.  De blev en perfekt fredagspresent av min älskade mamma.

Och stort GRATTIS till min älskade mamma också idag som firar 51 år som världens bästa 2-barns mamma! Jag är så tacksam över allt du gör för mig och Johan och jag är otroligt lyckligt lottad som har just DIG som min mamma. Älskar dig!

 

Nu njuter vi dagen och fyller den med feelgood!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

43
Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *