HAPPY BIRTHDAY GIZELLA.

Happy torsdag mina kära bloggvänner! 

Idag är det inte vilken dag som helst för idag är det vår älskade fluffiga Gizellas födelsedag! Tänk att hon fyller 5 år! Tiden sedan vi hittade henne på nätet då vi satt i loungen på flygplatsen i Phuket på väg hem och sedan shoppade saker till henne i Oslo, hyrde bil i Stockholm, körde till Enköping och hämtad henne och sedan flög vidare upp till Lule har gått SÅ fort ! Och aldrig tidigare har jag haft en katt som är så otroligt glad i någon som Gizella är i Johanna. Kärleken mellan dom är verkligen helt unik! och jag älskar att Gizella sprider så härlig harmoni i vårt hem och bara det att hon hoppar upp i min säng varje morgon precis då jag vakna och spinner och lägger sig och myser…  it makes me super happy !!!

Och det är inte bara Gizellas dag idag, det är även min kära bror Johans födelsedag! Så i kväll blir det familje födelsedagsmiddag här hemma och första året då vi förlorat pappa så kommer det vara många tillfällen då det blir “första gången”, och idag är en av de för det blir första gången min bror fyller år utan pappa…  Men jag vet att han så klart är med oss oavsett. Han sitter helt säkert där uppe bland molnen och äter tårta och dricker ett glas champagne tillsammans med mormor och skålar för Johan ! 🙂

 

Hipp, Hipp, Hurra för Gorgeous Gizella (ja, hon heter så!) som fyller 5 år idag! 

 

(uppdaterar med fler bilder senare)

 

Önskar dig en riktigt, riktigt fin dag fylld av positiv energi! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

67
Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “HAPPY BIRTHDAY GIZELLA.”

 1. GRATULERAR födelsedagsbarnen.
  Önskar er en trevlig middag.

 2. Elli says:

  Hon är ju för söt! Hur gör ni med henne när ni reser?

 3. lotta says:

  Har inte kikat in på någon vecka och oj vad härligt det var att se alla dessa inlägg 🙂 Och vad fint du har gjort i din pappas hus. Vet precis hur jobbigt det är eftersom min pappa också precis gått bort. Jag har ett gäng lådor hemma hos mig som jag inte orkat gå igenom än. Väntar på att orka det emotionellt.
  Vill bara passa på att önska er en fin helg! KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *