Happy Birthday Hello Kitty!

Allmänt

168397-1681

Den 1:a november ÄR verkligen ett speciellt datum för inte nog med att jag öppnade dörren till min butik det datumet, min prinsessa började dessutom att gå när hon håller mig i handen idag (=1:a november) OCH min favorit figur: Hello Kitty FYLLER ÅR 1:A NOVEMBER! 🙂

Min underbara Gizmo prinsessa Kjerstin smsade mig denna viktiga information (tack söta Kjerstin!) och bra var ju det för jag hade ingen aning om att det var idag!?

Så- Hipp, Hipp, HURRA!! Hello Kitty fyller år idag! 🙂  (eller igår, jag tror minsann att klockan är 2:a november nu…)

Min JIG kom precis hem med den snyggaste Moët förpackningen / flaskan jag sett vilket ju passar perfekt på en så speciell dag som denna. Jag lovar att fota och visa flaskan imorgon för den är verkligen FAB.!

Med detta festliga inlägg passar jag på att tacka för idag och säger GOD NATT, vi ses den 2:a november! Då är det en ny dag att fylla med glädje också är det FREDAG…..Jag längtar redan till jag vaknar….! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Happy Birthday Hello Kitty!”

  1. Angel says:

    Åh grattis HELLO KITTY.

  2. Petra, Sthlm says:

    Åh! Man blir alltid SÅ glad när man läser din blogg! Du är så himla positiv, glad och verkar vara så otroligt lycklig! Beundrar att du följer dina drömmar, har tagit så stora kliv i livet och visat att det GÅR att lyckas. Du är inspirerande och en verklig förebild. Tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *