HAPPY BIRTHDAY JOHANNA!

20934199_10154730536580796_3500329191312344098_o

H.A.P.P.Y. Birthday min kära fina snälla söta vackra omtänksamma stjärna! Hipp, Hipp, Hurra på din 11-års dag!  Den 21:a augusti 2006 runt kl.21 på kvällen förändrade du mitt liv för alltid… för plötsligt blev jag mamma till världens bästa dotter!  Älskar dig! 

Mina kära bloggvänner! 

Jag befinner mig i en glittrig födelsedags karusell och snart kommer min kära pappa med fru hit för att fira Johanna som fyllde år igår så ska bara diska bort gårdagens middag innan jag dukar upp igen. Ha, ha.  Bloggar mer senare i dag! och då bjuder jag på ett bildregn från födelsedagen.

Önskar dig en magisk dag fylld!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “HAPPY BIRTHDAY JOHANNA!”

 1. Caroline says:

  Hurra hurra för Johanna!
  Tänk så magiskt det är när ens barn fyller år. Nostalgiskt och fint!
  Min Ellen fyllde 10 i augusti och min Maja är årsbarn med din Johanna, och fyller 12 i februari.

  Som vanligt bjuder du på fin inspiration!

  Stor kram

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner tack för fin grattishälsning och härlig bloggpepp Caroline! 🙂 Ja, födelsedagar är verkligen nostalgiska… tiden går så fort… ibland vill jag stoppa tiden! Och så kul att du har barn i samma ålder.

   Önskar dig en magisk dag fylld av lyckliga stunder! Kram! 🙂

 2. Elisabet says:

  Grattis

 3. Lisa S says:

  Shit, jag börjar känna mig gammal nu, Lille Johanna blir 11, och jag blir 20 nästa år. Grattis Johanna och snart är det dags för tonåren.

  Hoppas allt är bra med er och ses vi i nyår? 🙂

  Kram!

  • gizmolina says:

   Ha, ha. Vi blir aldrig gamla Lisa! 😉 Men att du fyller 20 nästa år är ju heeelt crazy!!! Nyss var det ju DU som var 10 år vid poolen och Johanna 1…. ! Tänk så FORT tiden går! Det gäller att njuta dagarna!

   Allt är bra med oss och hoppas att det är det med dig också? Tittade upp mot er terrasse flera gånger och saknade er på resorten i sommar… Just nu är det lite oklart när vi reser ner nästa gång men inte helt omöjligt att vi ses vid poolen runt nyår…

   Önskar dig en FAB torsdag fina du! Hälsa! Kram! 🙂

   • Lisa S says:

    Hahaha, sjukt hur åren går.. Det känns som igår att man var 10 år gammal och Johanna var ett år gammal, så nu helt plötsligt ska man fylla 20 år nästa år, och Johanna 11.

    Ja det är iallafall bra med oss och hösten börjar att smyga sig fram, och längtar till värmen så som det ser ut nu så kommer jag nog troligtvis fira jul i Umeå, så kanske mina föräldrar drar till Thailand men de vet inte dock om de får ledigt då menmen jag firar jul hos Robin och hans familj så åker han och jag tillsammans till Phuket, och fira att jag har bara en termin kvar då i skolan och sen tar jag studenten.

    Usch, detta är BEVIS på hur åren går sååå fort!!

    Kram!! 🙂

    • gizmolina says:

     Ja, nu känner man verkligen hösten i luften….brrr…. men samtidigt så är det lite skönt tycker jag för hösten är en otroligt mysig årstid. 🙂 Och tänkt att du plötsligt ska fira jul i Umeå… vågar inte ens tänka på den dagen då Johanna inte firar jul med oss… 😉 Men så härligt att ni åker till Phuket sen! och tänk att du snart tar studenten, det är helt galet Lisa! för dessa 10 år har gått i raket fart… !

     Njuuut din dag och ha en riktigt, riktigt härlig helg! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *