Happy christmas week!

Kata Noi Beach.

Phuket måndag kl.21.40.

HAPPY christmas week mina darlings!

Förlåt min bloggfrånvaro idag. Jag jobbade på fm och sen, runt kl.11.30 trotsade jag & Johanna molnen och åkte till beachen. Kände att jag bara måste få blicka ut över havet och känna sand mellan tårna…  Vi myste på Kata Noi Beach och lunchade gott på Katathani Resort. Passade även på att shoppa julklappar hos Jim Thompson då det kom en liten regnskur.

Lunch på Katathani Resort runt kl.13.15

På väg hem från stranden somnade hjärtat i taxin och då fick jag en lyxig stund i solstolen på terrassen med min bok, Elsas Värld (Sofi Fahrman). (Den är riktigt BRA och ett julklapps-TIPS till bloggande veninner). Det blev föresten middag hemma hos oss, på terrassen, med mormor & Hans ikväll. Mysigt!

Nu måste jag läsa ut boken. Återkommer! 🙂

Önskar dig en FLOTT dag !!!!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Happy christmas week!”

 1. Frida says:

  Åh va bra att den är bra för den boken står högst upp på min bokönskelista i år 🙂

 2. Mary says:

  Ser riktigt härligt ut men vädret kunde varit bättre, eller?

 3. Anna says:

  hej hej.. tänkte höra med dig om lexigton i kina?? visst skrev du förut att dom skulle öppna en butik där? ska dit nu efter nyår och undrar då vart den ligger och om den har öppnat än?? måste bara säga att jag älskar att läsa din blogg..=) Kram Anna

 4. Evelina says:

  Å ni är framme nu så härligt! Har knappt haft tid att läsa bloggar nu under julruschen! 😉
  Hoppas ni får en underbar semester och en riktigt GOD JUL o Gott Nytt! 🙂 NJUT i massor!

  Många kramar från ett inte lika varm Umeå!
  SNÖKAOS! 😉 /Evelina CL

 5. Just den boken önskar jag mig i julklapp! Fick den första förra året så då passar det ju bra med den andra i år… 🙂 Jag hoppas att ni har det riktigt bra och tar hand om er. Stor julkram

 6. Pinkpastry says:

  Har tänkt läsa den länge, lika bra och få tummen ur nu då..och inte bara läsa kokböcker = )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *