Happy dagen före dagen..!

Allmänt


Om du precis som mig är ute i sista sekunden med julklapparna så är ett par Gizmolinas tips: dvd boxen med TV-serien  "Cold Feet"  till vänner som precis fått barn (passar perfekt att sitta och titta på dvd´s när man ammar!)  och boken "Fashionista" av Martina Bonnier till modeintresserade veninnor 🙂

Tänk – imorgon är det en av årets "största" dagar: julafton ! 🙂 Det är verkligen något magiskt med julen och jag hoppas att du njuter dagarna och fångar lyckliga minnen  🙂

Min dag startade med att jag hoppade i kläderna och körde gasen i botten till Postens tollkontor för att hämta ut våra fina julkort som tyvärr fastnat där.  Men slutet gott, allting gott så idag kan jag posta julkorten som väl i och för sig blir mer som nyårskort i år men det fungerar ju utmärkt det också ! (TACK snällaste Petra för hjälpen).

Dagen idag är minst sagt lite hektisk (därav min frånvaro "so far" idag pga att jag har städat här hemma) så jag lägger ut en härlig tävling strax så kan ni mysa med den idag 🙂

Jag önskar dig en riktigt härlig dagen före dagen och hoppas att du slipper stressa lika mycket som mig 😉

Kramar! ♥

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Happy dagen före dagen..!”

 1. bambi says:

  Dom där Shabby Chic böckerna såg spännande ut! Jag antar att det är det inredningsböcker?

 2. Maria K says:

  Hej vännen! Ville bara önska God Jul till dig och din familj, du är sååå bra tycker jag, kram kram Maria

 3. Ivona says:

  Tjo! kolla in min blogg om du inte redan har gjort det! :), lämna gärna en komentar oxå 😉

  Kram 🙂

 4. Anonymous says:

  god juuul på dig !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *