Happy day.

Allmänt


Här är vi på väg till en jätte trevlig middag hemma hos Lene & Co i söndags.

Phuket kl. 12.10, torsdag. +32,7 grader i skuggan på verandan.

Nu jobbar jag stenhårt på att få mitt hjärta att somna men det går sisådär så nu står hon och halvsover mot soffan och tittar på dvd och jag äter god pasta till lunch.

Vi ska iväg på middag på en ny väldigt omskriven Chinarestaurang i kväll med våra vänner Lene & Co och eftersom det är i närheten av Patong så ska vi passa på att åka in dit redan i em efter att jag varit till läkaren.

Jag har inte varit till Patong sedan vi kom hit – för nästan 4 månader sedan – så jag ser fram emot att besöka den nya stora shopping gallerian som öppnat där 🙂

Johanna klarar inte att somna så nu tror jag sätter henne i vagnen och går ut en sväng runt poolen med hopp om att det vaggar henne till sömns.

Hoppas att du vaknat på ditt allra bästa humör idag! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Happy day.”

  1. Haha, det märks när du inte kunnat blogga på ett tag. Då kommer det 10 inlägg på en gång. Kul att höra att allt verkar vara bra. Önskar er en bra dag;)

  2. Vad stor Johanna börjar bli!

  3. josefine says:

    Hej sötnosar! Så oförskämt fräscha ni är och lilla fröken har blivit så STOR! ÅÅÅ jag vill vara barnvakt =) LYCKA TILL hos läkaren idag. Stor puss och kram ifrån ett soligt Oslo ( dock aningens kallare än hos er hihi)

    Ps. fick sms inatt men ser att altl går fint som det är? 🙂

  4. sandra says:

    Ha ha nu ser jag att ni ska till restaurangen som jag tipsade om. Vilket sammanträffande !!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *