HAPPY EASTER WEEK!

Happy easter week darlings! 

Nej men hur härligt är det inte att vi klivet in i påskveckan idag!? Nu har Johanna skola måndag – onsdag och sen kickar påsken igång på riktigt med ett härligt påsklov helt fram till den 12:e april. Alltså känslan… !

Och längre än så här kommer jag tyvärr inte med mitt inlägg idag. FÖRLÅT!!! Jag började skriva på morgon men sen försvann dagen och nu sitter jag här kl. 23.30 och måste bli färdig med ett par saker innan jag lägger mig så jag skriver mer i morgon.

Ville bara titta in och önska dig en riktigt GOD natt! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

68
Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “HAPPY EASTER WEEK!”

 1. Lena says:

  Vad hittar du på hela dagarna? Tiden verkar försvinna. Ingen påskälskare, blir kanske något ris men inte mycket annat.

 2. C says:

  Jag undrar också lite om hur dagarna bara verkar flyga iväg? Har svårt att tro att det är påskpynt och städning på heltid, jobbar du kanske med något stort projekt vid sidan av bloggen eller är ni i slalombackar i vårvädret?

 3. Karin says:

  Hoppas du har det bra. Kanske skulle du inte skriva att “jag uppdaterar mer i morgon/senare”. I och för sig är det ju det ett vitt begrepp och du skriver ju självklart när du har lust och ork.
  Känns lite trist att titta in här och så finns ingen uppdatering.Skriver du inte så är det heller ingen som förväntar sig en uppdatering .

 4. Carina says:

  Glad Påsk på er! Hoppas ni får en skön helg med familjen!
  Och till de ovan, förstår vad ni menar men min känsla är att Anna-Stina vill och försöker uppdatera oftare och sen om man missat ett par dagar så tar prestationsångesten över.
  Ta den tid du behöver och du behöver verkligen inte be oss om ursäkt. Man är ju inte mer än människa.
  Familj och en själv går först. Sen alla andra. 🙂

 5. Elin says:

  Skjønner at det kan bli travle dager for alle sammen. Hva med å ta oss lesere med på en vanlig dag i ditt liv? Ser i spørsmålsrunder at det er flere enn meg som gjerne vil vite litt mer om jobben/hverdagen din.
  God påske fra Oslo!

 6. Ida says:

  Hm, trist stämning i kommentarerna – hoppas du kan skaka av dig & njuta av påsken! Här har vi fixat inför vår egg hunt på söndag & först hade jag noll pep men så kikade jag in här, fick inspiration, & hade sen riktigt roligt med att ordna allt. Vilket är en bedrift du ska ta åt dig av eftersom det involverade en tripp till Walmart som är på botten av min lista över ställen jag gillar!

 7. Camilla says:

  Glad Påsk! Hoppas du njuter den fullt ut tillsammans med din familj som ju faktiskt är det viktigaste vi har, enligt mig. Och tack för all inspo du ger. Du har bidragit med så mycket till mig som kvinna, min familj och vårt hem. Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *