HAPPY FAB FREDAG!

Njuuut juldagarna !

H.A.P.P.Y. fredag sweeties ! 

Oh la la så härligt med freeeedag & jullov (ingen morgonstress) !!! eller hur ?!  och lite speciellt att det är dagen före dagen före dagen före dopparedagen !  Med andra ord sista inspurt på julruschen och jag har så klart öppet min butik i dag från kl.12.00 – 16.00 och hos mig hittar du julklappar till hela familjen. Jo, men faktiskt ! för Chips, godis & snacks-skålar passar perfekt till  både pappa, morfar & bror. Fyll dem med deras favvis snacks och julklappen blir garanterat succé . Promise ! 🙂

Och till dig som inte hinner ut och shoppa julgran (eller inte har plats till en) så såg jag detta fina tips i Living Etc. :

Teckna ett träd direkt på väggen och dekorera! Perfekt i tex hallen (där man har liten plats).

Önskar dig en H.A.P.P.Y.  FAB fredag sweetie !!! 🙂

P.S missa inte att koden premierefestVIP ger dig –30% på alla kläder i min webshop t.o.m. i morgon. Då postar jag sista paketen innan jag flyger mot Luleå .  Och du, jag har uppdaterat shopen med fler örhängen från Zuzanna G.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “HAPPY FAB FREDAG!”

  1. Jennifer says:

    Hoppas du haft en riktigt härlig fredag! Kram Jennifer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *