HAPPY FABULOUS FREDAG !

Tjohoooo ! det är freeeeedag ! Vilken LYCKA ! 🙂

Hoppas att du sovit lika gott som mig i natt (2:a natten på raken som Johanna inte väckt mig 🙂 och att du också har en härlig dag ?! Min darling tyckte inte att det var så festligt att stanna kvar utan mamma på dagis på morgon så jag blev sittande i sandlådan med henne och 2 andra girls och de bjöd mig på så många olika kakor & maträtter att jag blev proppmätt 😉  Och då "lugnet lagt sig" så gick jag direkt på jobb.

Har tittat förbi ytterligare en PR-byrå på morgon och fyllt på med ännu mer höst-inspiration och jag bara älskar det. Vi kan se fram emot en FIN höst fylld av stickat, skinn, nitar, silke och en helt FANTASTISK Odd Molly kollektion. Oh my ! jag ser mig redan i flera av deras tunikor och kjoler /klänningar 😉


HAPPY fredag ! 🙂   (bild från visualize.us)

Jag måste ta tag i lite fix här nu och finna ut av ifall jag ska iväg på ett möte kl. 12? Så – jag önskar dig en FABULOUS fredag fylld av solsken !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “HAPPY FABULOUS FREDAG !”

 1. Weronica says:

  Ha en fin dag du med. Denna bloggen är ju bara bäst. Tittar inom flera gånger varje dag. Hehe. Helt besatt ju 🙂

 2. Hej Weronica! Å vad GLAD jag blir av din fina kommentar 🙂 Tusen TACK ! nu gjorde du min dag ! Önskar dig en fantastisk weekend. Kram ! 🙂

 3. Sandra says:

  Hoppas även du får en bra fredag! 🙂

 4. Vilket härligt arbete du har! Tänk att få se kollektionerna innan alla andra…

  Då vet ju du exakt vad du vill ha i goood tid innan vi andra slåss vid galgarna 😉

  En Jätte Skön Fredag

  från P.

 5. Anonymous says:

  Var på utvecklingssamtal på dagis i går och pedagogerna sa att det bästa man kan göra när det blir en jobbig lämning är att gå därifrån, för så fort mamma/pappa kommit utom synhåll så slutar barnet gråta. Och så kan man ju alltid ringa och kolla om man fortsätter oroa sig!

 6. Becka says:

  Hoppas du får en riktigt härlig fredag! 🙂

 7. LinnM says:

  Hej Anna-Stina!

  Jag kom och tänka på dig och söta Johanna när jag på clas ohlsons hemsida såg ett hello kitty kök för bara 299 kr. Ett riktigt kap! Kika in på hemsidan. Hoppas du har en strålande dag. kram

 8. thaikalle says:

  Trevlig och fin blogg du har. Kolla mina söta apor och läs om minna äventyr i Burmas djungel

  Jag bor i Thailand.

 9. Caroline says:

  Hej! Så fin blogg du har. Virkelig mye flott du viser og jeg blir så inspriert. Men det er en ting jeg lurer på, hvor finner du alle disse bildene med søte ordtak på slik som denne du har postet i dag?: IT'S A NEW DAY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *