Happy fredag !

Allmänt

Godmorgon darlings!

Jag var ute på vift igår kväll och då jag skulle ta första bilden så stod det change the battery pack på kameran… Allt jag aldrig lär mig att ta med ett xtra batteri i väskan. Hopplöst! (Jonas – som du tjatat om det. Next time!) Så – knipsade pics med min i-phone men har inte lyckats överföra dem till mac´en. Ska testa på nytt då vi gjort oss klara för dagen här hemma för nu är det full fart framåt som gäller !  Önskar dig en super dag fylld av positiv energi & lyckliga stunder!  🙂

P.S jag kommer att köra fina erbjudanden i min butik i morgon (lördag) då det är bilfri markedsdag i Bogstadveien så missa inte att titta förbi mig då om du är i Oslo! 🙂 

H.A.P.P.Y. fredag!!!

LoVe!

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Happy fredag !”

 1. Gry Jonassen says:

  Dagens sitat passer deg perfekt synes jeg:)
  Happy weekend og stor klem!

 2. Mikaela says:

  Gjorde ngt liknande i helgen men då var minneskortet kvar i datorn min. Suck. Är man fotoberoende så är det irriterande. KRAMAR Mikaela med Liam 08 och Filippa BF juni 2012.

 3. Casaofmia says:

  En riktigt härlig fredag till dig kram

 4. Viv says:

  Happy fredag til deg også, sweetie!!

  Klem

 5. Jonas says:

  Hm, vill minnas att du fick ett extra batteri med ,) Fast det var nog till gamla kameran ,))

  Fredagskram från sängen!

 6. ISLANDSMAMMA says:

  Glitttter shoes….LOVE

  Kolla dessa asssssnygga boots som jag hittade på H&M:
  http://www.islandsmamma.se/?p=6974

  Trevlig kväll söta fina 🙂

 7. Marie says:

  Happy Fredag kväll:-) Har väldigt lust att komma inom din butik i morgon, skulle så gärna vilja köpa de fina frukostskålara du har visat tidigare. När öppnar du i morgon? Ha en riktigt mysig fredagskväll:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *