HAPPY FREDAG!

Remember :  Carpe diem !

Happy fredag sweeties!

Det känns nästan lite overkligt att det är helg igen men oj, så skönt!  Och fredagar är ju så otroligt härliga dagar, det ligger en så speciell, lite festlig, stämning i luften och alla smiler lite xtra ! 🙂

Men alltså det är i n g e n lek att klä lilla J på morgonen…hon dissar de flesta av mina förslag och idag insisterade hon på att ha på sig sina jeans-shorts från I dig Denim (med strumpbyxor under så klart) med tee till.  De är bestämda de där små 6-åringarna och vet vad de vill…   😉  Själv vet jag just nu inte alls vad jag vill för jag har grym beslutsångest på en jacka från Zara så jag blir glad över din hjälp.

Först : tusen 1000 T.A.C.K. för alla New York tips! Love you  !!!

Här är min beslutsångest… Är denna Hit eller shit ?  What you think? 

Nu ska jag ta och skriva mejl och sms till alla mina Gizmolina V.I.P.´s och bjuda dem på fina erbjudanden i  min butik i helgen.  Om du inte står i min kundbok så kan du väl titta inom mig och skriva in dig så får du också ta del av helgens FAB erbjudanden !   Jag har öppet butiken fredag kl.12.00 – 16.00 (eventuellt längre!  beror på om jag ska hämta J på skolan…)  och lördag kl. 11.30 – 16.00.

Önskar dig en a.m.a.z.i.n.g. fredag!!!! och jag ser fram emot att höra vad ni tycker om den där jackan…jag har provat den ett par gånger men klarar inte helt att bestämma mig… så please help me ! 🙂

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 29 Comments

29 responses to “HAPPY FREDAG!”

 1. Thea says:

  Definitiv hit! Superstilig høst og vårjakke, elsker alt som lett tar oss fra jobb til fest 😉

 2. Louise says:

  En hit, löp och köp

 3. Fridatjejen says:

  Svårt att säga om jackan är hit eller shit, vi borde få se den på dig först för att kunna säga. Tyvärr så tycker jag att den ser rätt tråkig och ful ut på bilden men du klär ju i allt och lär säkert kunna göra jackan rättvisa!

  Ha en härlig helg nu!
  Kram

 4. ebba says:

  låt henne bestämma själv 🙂 se bara till att hon har med sig varma kläder när de ska ut!

  • gizmolina says:

   Johanna får alltid bestämma själv, det var just det som var poängen… att det spelar ingen roll vad jag föreslår 😉 Kram !

 5. Lotta Marie says:

  Helt klart en hit!!!

 6. Tycker den är såå snygg!!!
  Självklart ska du köpa den, tror du kan ha mycket
  användning av den;))

  • gizmolina says:

   Tack ! Ja, det blir nog kanske så… har gått och tittat på den en stund nu och får den inte ur systemet… Happy weekend !!! Kram ! 🙂

 7. CATHRINE says:

  Hit! Kjøp den i New York, kanskje billigere der?:-)

 8. MiaC says:

  Haha min lille kille som också precis fyllt 6 har börjat visa lite tendenser till att inte riktigt sätta på sig allt jag lägger fram till honom. Tänk de små börjar växer och börjar bli egna små personligheter med en massa viljor i sig… härligt va =)Jackan är super, den kommer sitta som ett smäck på dig. Kram på dig.

 9. M says:

  Hej A-S!

  Jackan är HIT, HIT, HIT! Ursnygg och jag är helt säker på att modellen passar dig!

  KRAM M

 10. Jennifer says:

  Ja nog kan de vara bestämda de små =). Ha nu en riktigt bra fredag!!! Kram Jennifer

 11. Irene says:

  Løp og kjøp; )

 12. Fatima says:

  Jag har den och älskar den !!
  Definitivt en hit 🙂

 13. Eva-Lena says:

  Älskar din hunky dory tröja med stjärnan:) Vad har du för storlek på den? Har du tagit den storleken som du brukar ha? Kram å trevlig helg/E-L

 14. Christina says:

  Har också en dotter (i dag 25 år) och tycker att det är positivt att de redan som små vill vara med och bestämma hur de vill klä sig även om det stilistiska inte alla gånger stämmer:)
  Såg jackan i svart på Zara idag, den är jättesnygg men jag undrar hur armarna som verkar vara i plast fungerar, tror de kan bli varmt och svettigt.

 15. Pionpia says:

  Kjempefin!;) har funnet mange av mine jakker/kåper på Zara! God helg! Klem:)

  • S says:

   Hmm det var en svår fråga 🙂 Men du klär nog i den!! Personligen så hade jag inte fastnat för den. Men kan du inte visa upp det du fick med dig hem från “All For Children” kollektionen igår?? 🙂 Han en supermysig helg! Kram S

 16. Snurran says:

  Vad är problemet om hon får välja själv?

 17. Marta says:

  Löp och köp! 🙂

 18. Lotta Stensved says:

  Hej!
  Det är definitivt en hit! Bor i Stockholm men hoppas jag snart får möjlighet att resa till Oslo och besöka din butik!
  Har blivit så inspirerad av Oslo sedan jag började läsa din blogg för flera år sedan! Ni verkar ha fått ett jättefint nytt boende!
  Lycka till med allt!
  Kram Lotta

 19. Linnea says:

  SHIT!
  Bli skikkelig stygg etter kun et par gangers bruk!
  ALT for dårlig kvalitet desverre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *