HAPPY FREDAG!

Coolaste spegeln från svenska Cooee som jag fått in i både size small + large och i både rosa + clear.

Darlings !

Här går det undan i svängarna för i em landar mormor och då vill jag gärna att det i alla fall är liiiite ordning & reda här hemma 😉   Också är ju J hemma och njuter vinterferie (inte helt lätt att städa med en liten sessa som hoppar upp på ryggen hela tiden…)  och jag ska försöka få till att vara i butiken en stund också (typ mellan kl. 14- ca 16) så ja, hinner bara titta in här för att säga att jag är så glad i er alla fina bloggvänner +  tipsa er om mina lovely news från Cooee:

Jag lägger upp dessa godsaker (+ de coola speglarna med texten You look great) i webshopen senare i dag så häng med.  Och jag har silverkedjor i 2 olika längder till alla anhäng.

Have a F.A.B. fredag girls !!! 🙂

Love you !

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “HAPPY FREDAG!”

 1. Jen says:

  Happy Friday =)

 2. Katrine Blomsholm says:

  SÅ mye lekkert du har i både butikk og wbshop nå. 🙂 Jeg har hatt litt problemer med en bestilling i webshopen, og forsøkte å sende et par mailer til deg via Gizmolinas Closet, men du har kanskje ikke sett de? Ville vært veldig takknemlig for svar!!

  En GLITRENDE fredag til deg! Hyggelig med mamma/mormor besøk. 🙂

  Mvh
  Katrine

  • gizmolina says:

   Tusen tack ! 🙂 och ja, super mysigt med besök av mormor. Jag ska checka mejlen (har haft lite problem med den…) och mejlar dig svar ! Önskar dig också en glittrig & härlig helg fylld av lyckliga stunder ! Klem !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *