HAPPY FREDAG!

Allmänt

july-quotes

Happy friday sweeties! 

Oh my, dagarna går framåt i ett rasande tempo och jag snubblar fortfarande över flyttkartonger här hemma…. Men när solen strålar från en klarblå himmel då man vaknar så vill man ju bara ut och n.j.u.t.a.!  så det är precis vad jag gjort senaste dagarna, därav dålig uppdatering.  Men nu kom det moln på besök så nu passar jag på att posta ett inlägg innan jag ska köra iväg på skattjakt… ja, för mig är det verkligen en skattjakt att hitta möbler och detaljer till huset. I simply love it!

Och Johanna hon har sååå kul med grannflickorna. De hoppar studsmatta, pysslar och springer runt och plockar hallon i trädgården och när jag ser lyckan i hjärtats ögon så svämmer jag nästan över av lyckorus… Tänk så fantastiskt att hon får leva detta liv nu!  Det är en dröm!   Hur som helst – jag har massor med bilder av visa er från senaste dagarna som bl.a. innehållit skärgårdstur men – det tar vi senare för nu är det bäst att jag kör iväg för jag ska hela vägen till Boden. Oh yes, tack vare er så tar jag turen så – tusen 1000 tack för att ni är så fantastiska och tipsar mig!  🙂

11053122_10153009294140796_4629591882948856479_n

Tog en bild utifrån terrassen och in sent igår kväll då vi precis flyttat ut matbordet. Alltså vårt matbord är sååå stort att jag inte riktigt vet var jag ska ha det eller om jag ska ha det? Men det är allt för fint för att säljas (är ett måttbeställt All in wood bord) så ja, nu får det stå här en stund. I alla fall fram till Johannas kalas som närmar sig för det här rummet med alla vackra fönster blir magiskt att pynta med pom pom´s & ballonger…! 

Önskar dig en riktigt festlig & solig fredag! och tusen miljoner TACK för all feedback ang. färgen i trappan! Jag sätter enormt stor pris på att ni svarar och tycker till och det lutar absolut åt att jag behåller den…

Njut dagen & fånga de lyckliga stunderna! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “HAPPY FREDAG!”

 1. Catrin says:

  Hej. Det var väldigt stilfullt med det stora bordet i inglasningen. Mysigt när mörkret faller på. De har fin heminredning på Klassik form på köpmantorget. Lycka till med flytten. Trevlig helg Catrin

  • gizmolina says:

   Tusen tack för fina ord Catrin! 🙂 Bordet är väldigt stooort men det känns underbart att ha det här ute nu eftersom det är här vi sitter! Och jag håller med dig ang. Klassisk Form, de har SÅ mycket fint och jag har shoppat där genom åren… Just nu har jag lust på ett matbord som jag sett där som lustigt nog heter Norge… !

   Önskar dig en riktigt härlig dag! Kram!

 2. L says:

  Hej!

  Jag undrar om tavlan är köpt på den här länken:http://gam.lovewarriors.se/shop/all/fine-art-cotton/love-astray

  Tack för en fin blogg, vänlig hälsning!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *