HAPPY FREDAG!!!

13221712_10153535043845796_9133236960656681656_n

Busy bee… både i Oslo och idag… Bilden är från i lördags. Oh my! den crazy shoppingen inför 17:e maj. Det var helt galna tillstånder på CC-vest redan då jag och J checkade in där runt kl.09.20 kan jag meddela. (alla butiker stängde kl.16 på lördagen och öppnade inte igen förren o.n.s.d.a.g.).

Kära fina bloggvänner! 

Varje gång då jag kommer tillbaka till Luleå från Oslo så tappar jag både farten och energin… för det blir sååå lugnt… så ja, jag behöver alltid lite tid att landa märker jag…  Och sen hade J genrep med sin dansgrupp igår eftermiddag och idag, på morgonen,  så hade hon haft föreställning för skolorna i stan så jag körde henne dit, såg föreställningen (riktigt söt! så missa inte den om du bor i Luleå området! den är öppen för publik på lördag och då är J med i föreställningen kl.14) och sen körde jag henne till skolan.  Och nu är jag på väg till gjenvinningen och sen ska J hämtas, mat handlas och middag fixas för jag har bjudit hem mamma, H och bror i kväll till middag och Let´s Dance final.

Att vara själv hemma med Johanna 98% av tiden (JI är mest i Oslo / på resa) i ett nytt stort hem märker jag kräver mycket av mig.… Och kontrasten blir som tydligast då jag växlar mellan vår lägenhet i centrala Oslo till huset här uppe i norr… Oj, nu ringde J, hon skulle gå på stan med en kompis en sväng efter skolan (hennes nya grej…) så då ska jag skynda mig iväg till återvinningen.   Måste bara ta ur hårrullarna först. Tänk om jag skulle glömt det och sprungit runt där mellan plast / metall / pappers- behållarna med rullar?! Vilken syn det hade varit! Ha, Ha.

Önskar dig en FAB fredag kära du!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “HAPPY FREDAG!!!”

 1. Titti/Umeå says:

  Förstår skillnaden mellan Oslo o Luleå…..söder och norr!
  Let´s Dance pågår …..håller på Elisa.
  Ska till Skellefteå imorgon på Schlagerkväll och övernattning på Stadshotellet….Magnus Carlsson o Elisa.
  Trevlig helg önskar Titti

 2. anna says:

  Missförstå mig inte, men jag undrar varför ni valde att flytta till Luleå. Det känns som att du lever upp när du lämnar Luleå och som att du “faller” lite när du återvänder… Du talar så varmt om ditt Oslo, kanske är det ditt rätta hem… Du behöver givetvis inte svara om frågan känns för privat ☺ Kram

 3. Josefin says:

  Hei, jeg klarer ikke å de dine bilder på insta, får feilmelding når jeg trykker på linken?!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *