HAPPY FREDAG!!!

 

Mina kära bästa fina bloggvänner!

Åh som jag har saknat att blogga!!!! Sällan har jag varit så upptagen som nu…  Att pappa blev sjuk. gick bort och sedan lämnade mig och min bror med sitt fantastiska hus på Bergnäset har ätit upp ALL den tid som jag har haft över…  Också blev det Påsklov och vi reste iväg på vår första solsemester på över 2 år (senast var L.A. i mars 2020 precis innan pandemin bröt ut) och det var bara en så obeskrivligt magsikt härligt och väldigt välbehövlig vecka för oss alla 3.  Vi kom hem i torsdags, firade påskdagarna hemma  och sedan har jag i princip bott i pappas hus… Vi hade en stor container på plats fram till att jag reste till Dubai och sedan så stod en ny där då jag om hem och den tömde jag till toppen i går kväll så att den kan hämtas idag. Sedan är jag igång med styling eftersom vi planerar att lägga ut huset till försäljning senare i vår men alltså det är såååå härligt att vara där eftersom huset är SÅ ljust med alla stora vackra fönster också har det dessutom sjöutsikt som jag TOK älskar !!! så som det känns just nu så vill jag ta med mig min lilla familj och flytta dit !  Alltså att blicka ut över öppet vatten… för mig så är det så mycket magi och feelgood deluxe över det att jag kommer att ha extremt svårt att släppa huset… så vi säljer det inte lätt…

 

Dubai alltså… en av mina absoluta favoritplatser.. !

 

Nu måste jag tyvärr skynda iväg till pappas hus igen så jag önskar dig en loooovely fredag fylld av lyckliga stunder!

Kramar & Kärlek !

Miss.G.

54
Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “HAPPY FREDAG!!!”

 1. Lena says:

  Härligt land att semestra i, på ytan med sina vita stränder. Massor av lagar och regler, mest för kvinnor så klart. Att sen homosexualitet är olagligt är rent beklämmande.

 2. Anna says:

  Välkommen tillbaka! Så glad att ni fått en fin ledighet tillsammans, det gör gott för både hjärta och själ.

  Din fars hus låter som en dröm!

  Önskar dig en riktigt härlig och peppig helg!
  Stor kram

 3. C says:

  Men det är väl en bra idé? Att du köper ut din bror och kan sätta tänderna i ett helt hus! Annars är risken att du ångrar dig. Vattenutsikt är helt oslagbart.

 4. Nilla says:

  Vad härligt att ni kom iväg på er resa till solen, och vad skönt med ett avbrott i allt jobb du lägger ner i din pappas hus.
  Tänkte också precis som C, att skulle ni inte flytta dit du och familjen? Tänk att bo med utsikt över vattnet, vilken dröm.
  Ha en fin helg och jättekul att du är tillbaks här igen.
  Kram från Nilla

 5. Lena says:

  Härligt med semester – det behövde du verkligen.

 6. Johanna says:

  Var inte din pappa gift, eller bodde med ngn? Var blev hon av i all sjukdom och flytt, du har inte nämnt henne ngngång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *