HAPPY FREDAG…!

Happy fredag mina kära bloggvänner ! 

Nej men hur härligt med fredag igen ?!? Loooove it!!! Och jag startade min dag med att styla håret hos bästa Olivia på Anneli´s Hårdesign. Om du söker efter ett proffs till frisör i Luleå så är hon mitt bästa tips! Ingen stylar mitt hår bättre! Mina lockar sitter i minst 1 vecka och det är loooovely att vakna utan att behöva tänka på håret varje dag. Allt jag behöver göra är att borsta det. Såå stor skillnad mot alla år då jag rullade håret varje morgon.

I kväll ska vi ut och äta middag tillsammans med familjen innan BC Luleås första hemma math för säsongen. Det är alltid lika speciellt att gå på matcher efter att Johanna valde att lämna BC Dancers men blir oavsett kul med en kväll på arenan speciellt nu då JIG är uppe.  Men det är i kväll – före det så ska dagens to do list betas av och jag ska dessutom köra ut till Rusta. Kryssar nämligen fingrarna för att de har gjort klart “julbelysning avdelningen” så att jag kan styra upp ljusslingan runt vår terrass som gick av på mitten en blåsig sommardag (parasollet välte over den). Kör på deras “Glänsa” system med vit kabel som man kan förlänga hur lång som helst. Det är den enda långa ljusslinga som jag hittat som är vit så om du också tänker maxa utebelysningen i helgen – och vill ha vit kabel –  så är den mitt bästa tips!

 

Mitt hår är redo för helg! Att veckostyla håret är mitt livs bästa life hack för det är något speciellt med att känna sig fräsch i håret varje dag. Det gör något med oss…

 

När jag köpte födelsedagspresent på Dior butiken i Oslo till Johanna så sprayade personalen påsen med en doft som jag blev helt besatt av..  Påsen luktade alltså sååå gott och doften var kvar på sovrummet i flera dagar… Så till slut kunde jag inte hålla mig från att köpa parfymen i present till mig själv…

 

… Dior parfymerna kommer i 3 olika storlekar och den minsta var tyvärr utsåld så jag fick beställa den online istället och jag älskar när man får det man beställt i så snygg wrapping !  Makes me happy !!!  Dior är verkligen sååå duktiga på allt från Pop Up stores till service med det lilla extra. Sånt imponerar mig!  Ska fota och visa er den fräscha parfymflaskan i helgen…

 

Samtidigt i England så har Johanna rest iväg med sin OHG (Oslo Handelsgymnasium) klass + engelska elever på “Residental weekend” med övernattning. Blir spännande att höra mer om det i morgon då hon är tillbaka hos sin värdfamilj i Bath igen.

Nu tar vi tillvara vår fredag, den näst sista i september, och fyller den med happiness!!!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

43
Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “HAPPY FREDAG…!”

 1. Anna says:

  Snyggt! Behöver du ha i torrschampo efter några dagar? Tack för en inspirerande blogg 🙂

 2. Anna says:

  Åh så spännande att se vilken parfym du valt. Jag älskar många av Diors Privée kollektion och har ett par väl utvalda parfymer därifrån. Har du sett årets blooming kollektion? Tänkte på dig när jag såg denna:

  https://www.dior.com/en_se/beauty/products/dior-addict-case—blooming-boudoir-limited-edition-C099700790.html

  Ha en strålande fin lördag!
  Stor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *