Happy fredag !

Allmänt


Foto Paul Costello.

Det är så härligt att det är FREDAG att jag får lust att ta på mig mina gummistövlar och gå ut och hoppa upp & ner i vattenpölarna ! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Happy fredag !”

 1. Åsa says:

  har följt din fina blogg länge, läser den varje dag. Har aldrig lämnat en kommentar tidigare men nu måste jag bara säga att din blogg är underbar! Perfekt blandning av ytligt och tänkvärt, personligt men inte privat och den ger massor av energi och inspiration! Du har så mycket bra tips som du delar med dig av.

  TACK!!

  Ha en fin dag, kram.

 2. Helena says:

  Hej! En liten fråga, som du kanske inte vet, men jag testar: dina odd molly-knästrumpor, vet du om de finns att få tag på någonstans på nätet? Har letat och letat, men börjar ge upp så smått.. Fin-fin blogg! Kram

 3. Lillian says:

  Det låter härligt! Själv är jag inte på det humöret utan ser fram emot att krypa ner under filten i detta gråa, blöta, trista väder… Sitter med en förkylning som inte vill ge med sig som inte gör dagen mindre grå precis… Jag kanske ska ta med mig min pärllåda till filten, det är alltid roligt! Kika gärna in på min blogg: blackstone.driftig.nu

 4. Caroline says:

  Jätte härlig bild! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *