Happy fredag !!


Som ni vet så älskar jag (och Johanna) ballonger och den här köpte jag till Johanna förra veckan då jag skulle ha middagsbjudningen med mina Gizmogirls. De håller sig fina SÅ länge dessa heliumballonger (fotade den igår) . Vi köper föresten alla våra fina ballonger på Ballooncompany här i Oslo. (de verkar ha något fel på sin nettsida..)

Det känns helt overkligt att det är fredag idag IGEN ! jag vet att jag skriver så varje vecka men det är för att jag verkligen känner så. Det är måndag och sen känns det som att det är fredag så alla tisdag/onsdag/torsdag verkar gå och gömma sig för jag hinner aldrig se dem? 😉

Idag startade dagen här 07.15 då hjärtat kom in och väckte mig med sin handväska i handen (hon sov med den i sängen i natt 😉  och tur var väl det för jag var helt i sömn då väckarklockan ringde så jag hade slagit av den och jag kan inte minnas sist jag drömde så mycket som i natt?

 
Vi hade jätte mysiga timmar hemma hos våra kära vänner igår och det var så kul att äntligen få se deras nya fina hus. Vi blev bjudna på Johannas favorit middag: Mc.Donalds 🙂  När vi skulle hem så gjorde vi ett stopp på CC-Vest (shopping center) och som ni ser så var Johanna snabb att spana in leksaker hon önskar sig till jul.  😉 (dumma röda ögon på bilden, men det är enda bilden jag har på oss från igår kväll .. )

Dags för en dusch här nu så jag önskar dig en LOVELY fredag och här kommer en passande dagens:

"Man kan aldrig vara nere med en ballong."
/Nalle Puh.

Le mot världen och världen ler mot dig !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Happy fredag !!”

 1. smet says:

  haha, vilken söt ballong! vart har du fått tag på den? ;>

 2. olivia says:

  så söt hon är lilla sessan =)

  så inge bilder på baket eller fler bilder från det nya fina huset? det är alltid kul och få se vilka äventyr ni är på

 3. Jenny says:

  Vilken söt ballong! Hoppas du får en bra dag!

 4. Jossaan says:

  Vilken söt 😀

 5. Tobias says:

  så skönt med fredag 😀

 6. Anonymous says:

  Jeg liker bloggen din veldig godt! Du har en herlig stil! Men et minus er at jeg synes faktisk det virker som at datteren din spiser mye usunn mat/snoperi. Hu er er jo liten og da bestemmer vel du hva hun skal spise ikke sant?

  Ha en fin dag!

  Malin

 7. Anonymous says:

  Tack för era kommentarer ! 🙂

  Smet-

  Ballongen är köpt på ballooncompany här i Oslo, det är där jag köper alla ballonger. En underbar ballongbutik. Kram ! 🙂

  Olivia-

  Tyvärr blev det aldrig något pepparkakehusbak igår för vi pratade och barnen lekte och vi hade så trevligt att vi inte fick tid till allt 🙂 så en annan dag. Kram ! 🙂

  Malin-

  Det är helt sant att vi vuxna bestämmer vad de små ska äta och det är helt fel att Johanna äter mycket osund mat & godis. Kram! 🙂

  Happy fredag !! Kram ! 🙂

 8. Åh no, mina döttrar råkade se detta inlägg och nu tjatar de om en likadan ballong, så nu får jag gå på ballongjakt=) haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *