Happy fredag !


Happy fredag mina vänner. Gör sånt som gör dig GLAD !

Här går det undan i svängarna, jag ska vara på H&M`s pressrum strax och Johanna är på väg till lekeland med vår fina barnvakt. Önskar dig världens BÄSTA fredag !!! så ses vi igen så fort jag är tillbaka från dagens jobb ! 🙂

FrEdAgSkRaM! ♥

Kategori: Allmänt | 19 Comments

19 responses to “Happy fredag !”

 1. Ida/Sprall says:

  God morogn AnnaStina!
  Hoppas ni mår bra? Jag har äntligen semester oh njuter verkligen. Så synd att inte rätt bilder nådde dig.Det var vekrligen svårt att få tag på dom oh när jag fick dom var din deadline satt:( Jag lovade att ge dig min nya blogg adress så, välkommen til mig på gingerbreadhouse!

 2. Ida says:

  är komer rätt adress:) Välkommen till gingerbreadhouse!

 3. Cathrine says:

  Hej!

  Läser din blogg varje dag och får så mycket inspiration av dig!
  Har just bokat in en resa till Thailand/Phuket/Bang Tao (Sunwing Resort)över jul. Det känns helt underbart med tanke på hur sommarvädret har varit. Jag vet att du har lägenhet på Phuket. LÄste dina Phuket tips i din blogg men skulle gärna vilja få lite mer shopping/utflykts tips av dig som verkligen kan Phuket. Har du i din blogg tidigare tippsat om Phuket som jag kan läsa?
  Skulle verklign vara tacksam för alla tips jag kan få!!
  kramar från en trogen läsare

 4. Anonymous says:

  Jag tänkte be dig om ett råd som känns helt tokigt att be om i juli, men jag gör det ändå, modig som jag är :-D. Jag har tänkt beställa en vinteroverall till min lilla från Reima nu när det är rabatt på dem internetshopen jag brukar anlita. Jag såg att ni hade en i vintras, vad tyckte du om den? Skulle du kunna tänka dig köpa en till i vinter? Dvs var du så nöjd? Du hade en rosa, gillade du färgen? Tycker du man kan ha en rosa på en tjej på 3 år (för stor??) ? Eller vilken färg känns rolig och "rätt" i vinter? Frågar dig då du har koll på trender, det har inte jag!!

 5. Marie says:

  Förlåt, namnet föll bort på mitt inslag om tips på vinteroverall. 😀 Marie heter jag.

 6. camilla says:

  Hei:)
  Supert innlegg fra konserten;) Var der på torsdag og sier bare ditto på alt du har sagt om konserten. Helt rått. Var litt morsomt for ca 5 min etter at jeg og mine venninner hadde entret majorstua/Bogstadveien så hvem tror du gikk forbi? Jo det var alltid freshe du og søte Johanna. Gikk litt fort så fikk ikke stoppet deg for å si hvilken fantastisk blogg du har. Love it. Koselig helg til deg . Hilsen en som leser bloggen din hver dag:)

 7. josefin says:

  ja, er ikke elsie flannigans tegninger søte – jeg kjenner til henne igjennom scrapping, og hun er bare sååå søt!!

 8. inndir says:

  Great! Thanks for post

 9. film izle says:

  Great! Thanks for post

 10. Marble stone is one of the type of stones which is basically used for the decoration on the wall.

 11. Ohh very much thanks admin

 12. Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 13. webpage says:

  Thank you for yet another perfect article. I get a powerpoint presentation next few days, and I will be on the lookout for such facts.

 14. good post as always man, order meridia, [url=”http://meridia.groupsite.com”]order meridia[/url], http://meridia.groupsite.com order meridia, >:DDD,

 15. ikkgcd says:

  5uGCbe bxdixbghwaoe, [url=http://dvwxmfcocpfq.com/]dvwxmfcocpfq[/url], [link=http://pqpxfvywlhqn.com/]pqpxfvywlhqn[/link], http://iuquhfzxhsgl.com/

 16. sesli says:

  Great! Thanks for post

 17. buy xanax says:

  my job is to comment, buy pills from canada, tqqrvp,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *