HAPPY FRIDAY…!

Allmänt

Happy fredag mina kära bloggvänner! 

Jag startade min dag med att styla håret och hör på det här: det var 2 veckor (!) sedan sist och jag har inte rört håret sedan då. Eller ja, jag har så klart borstat håret varje dag men that´s it ! Helt otroligt att håret håller sig så fint så länge men nu var det hög tid så just nu känner jag mig extra fräsch runt huvudet vilket passar perfekt på en fredag!

Och det här är ju inte vilken helg som helst, det är Allhelgona helgen, och jag har både en extra festlig after work och en 50-års festa att se fram emot också ska resten av julen upp här hemma + att jag har ett om-möblerings projekt att styra upp så jag ser fram emot en riktigt fin weekend fylld av sånt som gör mig glad!  Också ska jag så klart besöka graven till pappa och tända ljus där. Det är alltid en lika stämningsfull och fin sak att göra.

 

19:e oktober, Oslo.  Här inne i badrummet startar min morgon i lägenheten i Oslo och jag är så förälskad i min nya parfym från Dior, Diorivera.  Sen så är den där Dior hand cremen ett perfekt julklappstips till en väninna, din dotter eller kanske något att sätta upp på önskelistan till dig själv?  Den förgyller innehållet i handväskan… 

 

3:e november. Veckostyling hos bästa Olivia på Annelis Hårdesign och idag var det som sagt extra efterlängtat eftersom det gått ett par veckor p.g.a. att jag varit iväg på resa.

Det är verkligen ingen klyscha att dagarna går fortare nu och jag läste dessutom en riktigt intressant sak i Dagens Nyheter häromdagen om att dagarna på riktigt går fortare med åren så nu tar vi tillvara den här helgen och fyller den med feelgood, härlig musik, kalla bubblor och massa kärlek för dessa dagar kommer aldrig tillbaka.

Önskar dig en FAB dag fylld av happiness!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

45
Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “HAPPY FRIDAY…!”

  1. Anna says:

    Åh vilken peppig och ljuvlig fredagshälsning! Älskar din fina spot med parfymer och ditt hår AnnaStina – wow!!! Du är alltid så fab, and I LOVE it!

    Tack för att du gjorde min dag ännu lite härligare
    Trevlig helg

  2. Alexandra says:

    Ja!! Till en instagram från dig med julinspo!❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *