HAPPY FRIDAY !!!

Allmänt

Mina darlings! 

Nej men alltså det var sååå skönt att starta dagen med power walk igen! Och idag hade jag egentligen inte tänkt att sticka ut men så säger plötsligt Johanna “mamma, du kan ta min air pods idag om du ska gå runt sjön!” så : Point taken! Ha, ha. Så jag gick iväg och det är jag SÅ glad över nu! Det blev 3 rundor den här veckan vilket är mer än jag gått totalt sett senaste 5 månaderna typ… (jo, nästan). Sen chillade jag i solstolen på terrassen med gott samvete och lyssnade på den HÄR bästa låten som alltid får mig på SÅ bra humör!!! också pratade jag med både mamma & pappa i telefon och gick igenom dagens handleturer. Så – nu är jag bara hemma för “late lunch” hos min darling mellan alla ärenden och ska strax ut igen.

Ville bara titta in i farten och önska dig en magisk dag fylld av happiness!

Bästa efter power walk känslan! 

Perfekt med take away mellan alla ärenden och idag kör jag Sporty Spice outfit (tights från Gina Tricot, jacka Zara) så att jag kan springa runt och shoppa extra snabbt. Ha, ha. 

 

Nej, nu är det bäst att jag sticker iväg !

Kom ihåg att du är fantastisk, värdefull, underbar och hur vacker som helst !!! 🙂

Stay safe & Stay positive!

Love, Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “HAPPY FRIDAY !!!”

 1. Karin says:

  Hej, just nu är jag omgiven av alldeles för många negativa personer. Har inte ork att vara den som “piggar” upp den. Men det kan du, jag blir glad av att titta in här. Ha den bästa fredagskvällen. Kram från Karin.

  • A-L says:

   Heja dig Karin. I sann A-S anda får vi hjälpas åt att peppa varandra! Det är helt ok att inte orka vara glad hela tiden. Tillåt andra känslor så får vi andra, som är på ett bättre ställe för stunden (känslomässigt) hjälpa till att lyfta varandra! Tycker det är ett smart drag att leta positiva vibbar, fortsätt med det och hoppas du får en fantastisk dag!

 2. Marie Å says:

  Tack för glatt inlägg och fina tänkvärda kommentarer! A-S är verkligen en pepp och glädjespridare, älskar att kika in efter en tuff dag och få lite pepp och fina bilder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *