HAPPY HALLOWEEN!

Gooodmorgon sweeties & H.A.P.P.Y. halloween !

Jag behöver inte klä ut mig idag för jag har redan knallröd näsa, blanka ögon och ruffsigt hår så ja, jag är klar för trick or treat ! 😉   Johanna däremot vill absolut ta på sig något skummelt och gå runt till våra grannar i kväll . Jag försökte locka med de utklädningskläder vi redan har hemma: Ariel, prinsesse, Sunniva, Tante Sofie etc men J bara tittade på mig och sa “men mamma, de är ju inte skummla! jag vill ha blod runt munnen och skrämma”.   Hmm… får se om jag orkar ge mig ut och fixa nåt? men just nu känns det tyvärr mest som att det blir en till dag i sängen…  Dumma förkylning.

Perfekt dagens 31 oktober?  =  gör som Mary Kate:  go black !

Ska du fira dagen ? jag hörde på TV att Halloween omsätter ca 1 miljard i Sverige så denna högtid har verkligen tagit av senaste åren.

Nej, nu måste jag tyvärr fortsätta att  krya-på mig så jag önskar dig en lovely onsdag!  fyll på med godis hemma (till kvällens trick or treat) och se upp för spöken… !  😉

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “HAPPY HALLOWEEN!”

 1. ebba says:

  skummelt? är det samma som läskigt?

 2. Jennie says:

  Inte behöver du väl köpa nytt? på med en svart/mörk klänning, rufsa till henne i håret och fram med sminkväskan. Går att göra supermycket bara man har lite fantasi!

  • gizmolina says:

   Det går absolut att göra massor med fantasi ! och det är så jag gillar att fixa så det ordnar sig helt säkert 😉 Kram !

 3. Anna says:

  Krya på dig 🙂

  Kram Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *