HAPPY LILLE-LÖRDAG!

Gooodmorgon sweeties! 

Fråga mig inte vad som hände igår då jag inte fick lagt upp kalendertips för jag vet inte riktigt vart min dag tog vägen? Den försvann! Poff! så var den över…  Och att det är onsdag idag känns helt overkligt, är det bara jag? eller går dagarna fortare nu då vi närmar oss jul? Jag ska i alla fall ta och fixa det där julkalender inlägget a.s.a.p. nu på morgonen så att det blir i box. Promise! Och det passar väldigt bra för nu är det hög tid för mig att packa in alla saker så att kalendern hänger uppe färdig på morgonen på fredag… Tänk att det är 1:a december i övermorgon… m.a.g.i.s.k.t.!!!

Och jag som tyckte att det var kallt här uppe i norr igår.. men alltså idag har vi -17 !!! oh my, jag tycker att det gjorde ont i halsen att andas på morgon. Ha, ha.  Så ja, krispigt it is men samtidigt fantastiskt v.a.c.k.e.r.t.!  🙂

En snapshot alldelens nyss…  det är så vackert då det är så kallt att granen kryddas med vit frost. Och ja, belysningen lyser fortfarande med sin frånvaro…  min to-do-list börjar bli lång… (oh my…)

Jag snubblade över några bilder av julen i The White House och alltså hjälp så vackert! de har kryddat huset med 53 (!) granar, 71 kransar, 3 km ljusslingor & band, 1 km girland… så ja, där ligger t.o.m. jag i lä… Ha, ha.  Och klart man ska ha några ballerinor som dansar runt mellan träden, varför har jag inte tänkt på det? 

Hörde jag pepparkakehus? Oh my… det har nog gått åt en del kristyr…och plötsligt känns det där Anna-pepparkakshuset som jag tänkt köpa liiite liiiitet… Ha, ha. (det gick åt 150kg smet att bygga det).

 

Nej, nu är det bäst jag knipsar julkalender-tips-pics innan det blir mörkt! Men först lite om gårdagens svenska The Bachelor: alltså seriöst… v.a.r.f.ö.r. tvingar produktionen Niclas att ställa in rosceremonin? man kände verkligen att det var sååå iscensatt och han var inte den bästa på att spela med i det spelet…  Och dramat som följde efter… oh my!  deltagarna börjar mer och mer att likna skådespelare och mindre äkta vara…  Ska bli v.ä.l.d.i.g.t. spännande att se hur detta slutar?  vem tror du han väljer? Alexandra verkar vara SÅ säker på att det blir hon men nja… jag är inte så säker på det… produktionen vill nog bara få oss att tro det….

Önskar dig den allra BÄSTA dagen! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Julen 2017 | 3 Comments

3 responses to “HAPPY LILLE-LÖRDAG!”

 1. Lena says:

  53 granar, ha ha, ja där ligger faktiskt även du i lä, hi hi,
  Anna-pepparkakshus räcker gott och väl för mig och mitt tålamod också.
  Så vackert krispigt med din gran. Här är plusgrader och grått och mulet, så trist.
  Bachelor har jag aldrig sett så där har jag inga kommentarer 🙂
  Ha en fortsatt fin dag bästa du.
  STORT gilla på din blogg – alltid glad och positiv!!

 2. A-L says:

  Du som gillar pyssel, testa att göra eget pepparkakshus! Inte alls så svårt som man kan tro, och mallar finns på internet. Alla blir inte “White House vackra och klassiska” men garanterat unika 🙂 Och ojämna skarvar och kanter trollar man bort med kristyr.

  Annars är avundksjukan total på ert vita snölandskap. Här nere i söder funderar vi på vi ska ta fram gräsklipparen snart (?!?!) Katastrof om du frågar mig. Jag vill ha snö och vinter nu!

  Ha en fantastisk dag 🙂

 3. Caroline says:

  Härligt med snö och kyla! Det blir ännu mer stämning inför advent än dessa gröna gräsmattor och spöregn som Uppsala bjuder på!
  Kram ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *