HAPPY LONG! WEEKEND!

Allmänt

Happy long ! weekend mina kära bloggvänner! 

Nej men alltså jag var så upprörd på Boozt och Instabox igår att det rök ur mina öron. Ha, ha. Oh my… Men nu är i alla fall paketet återkallat av Boozt och sent igår kväll så upptäckte jag att de hade skickat mig ett ovanligt långt ursäktande mejl med rabattkoder.  Om du frågar mig så tycker jag att Boozt borde avsluta samarbetet med Instabox så att de slipper få missnöjda upprörda kunder p.g.a. något de inte kunnat påverka och jag ska med spänning följa utveckligen till Instabox…

Men nog om det nu!  Min fredag blev  – till slut – helt magisk för min älskade Johanna landade i Luleå strax efter kl.19! Tänk att hon inte har varit här sedan vi firade jul i förskott den 10 december med min familj, det är mer än 4 månader sedan och det har hänt såååå otroligt mycket i hennes liv sedan då!  Runt kl. 22 så kom hennes BFF på sleepover och senast vi sågs var i Oslo för hon besökte oss där för några veckor sedan.  Så – nu har jag 2 girls på övervåningen och själv är jag lite trött mama för jag stack iväg ut på “Soloution” igår kväll tillsammans med min kära bror som fyllde 50-år igår.  “Soulution” är ett club koncept som en vän till mig kör och nu var det nog 3 år sedan sist (p.g.a. pandemin) så det var riktigt kul !  även om jag tyvärr kom dit i sista stund innan de stängde… men bättre sent än inte alls. Ha, ha.  Vi drog vidare ut till f.d. Tallkotten och i minglet på väg dig så säger plötsligt en tjej “visst är det Gizmolina?!” och då kände jag direkt att jag behövde börja ursäkta mig för mitt oplanerade långa blogguppehåll… jag har verkligen dåligt samvete för att jag inte skrev här inne så ofta på så länge… men nu var det nog min instagram som hon följde mest… Jag är hur som helst otroligt glad över att jag är igång med att blogga igen och det är alltid så fantastiskt trevligt att få ett ansikte på er som följer mig! Makes me happy!!!  Sen så var det lite speciellt att stå där i baren på f.d. Tallkotten för senast jag var där så hade vi pappas begravningslunch i samma rum. Tänk att de byggde om hela stället och att just det rummet  blev en bar strax efter. En märklig känsla.   Hur som helst – ett glas där passade helt perfekt innan jag åkte hem.

Och idag har vi en fullspäckad lördag som kommer att avslutas med familje-födelsedags-middag här hemma för att fira min bror så jag passade på att duka i natt.  Men först: frukost till girlsen så nu ska jag sticka ut och handla!

Önskar dig en magisk lördag fylld av happiness!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

43
Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “HAPPY LONG! WEEKEND!”

 1. Anna says:

  Sååå glad att du är tillbaka här på bloggen!
  Önskar er en underbar långhelg med massor av firande och härligheter

  Stor kram

 2. Anne says:

  Säger som en tidigare kommentar; försök att komma över det. Det är verkligen en tragedi och sorg detta med Instabox men försök se att livet kan bli ljusare och att det finns ett hopp. Styrkekramar!

 3. L says:

  Jag är så nyfiken på varför du pendlar mellan Oslo och Luleå och inte bor i Oslo på heltid? Jag missade ditt inlägg där du kanske skrev om detta. Jag har följt dig länge, länge och uppskattar din blogg massor❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *