Happy lördag!!


Här är en bild från då vi var på shopping den 1:a april i Phuket Town. Vi befinner oss i en fantastisk interiörbutik med fina saker från Marocko och golvlampan vid vår sida kan jag inte släppa ur tanken.. Fin är den! 🙂

Phuket kl.13.00, lördag, +33,5 grader och sol bakom tunna moln.

Tänk- hos er hemma i Sverige & Norge är klockan bara 08.00 och de flesta av er sover säkert gott och här har klockan redan blivit "lunch" och jag har hunnit blogga hur mycket som helst på morgon 🙂

Men nu ska jag logga av en stund och fixa till mig (sitter fortfarande i blöt bikini efter poolen..)  så att jag är klar att åka när hjärtat vaknar. Vi ska på en  "shoppingrunda" idag, bl.a till flera interiörbutiker också tror jag vi ska lyxa med Mc.Donalds, det passar perfekt på en lördag! 🙂

Jag önskar dig en riktigt HAPPY lördag! Shoppa dig något fint idag eller / och följ mitt tips om god doft till hemmet, det förgyller! 🙂

Puss & Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Happy lördag!!”

 1. Caroline says:

  oj,så mange blogginnlegg var luksus å våkne opp til en lørdags morgen 😉

  det var dagens boost,og en ting jeg lurer på; den boken med sitatene, hvilken type bok er det? finnes de n på norsk? det er jo så utrolig riktig (og viktig) det som står der 🙂

 2. rania says:

  så söt bild 🙂

 3. Hoppas att ni har en riktigt skön lördag. Lampan var jättefin!

 4. eva says:

  Så bra ni ser ut att ha det! Är det bara du och din flicka som är på tur i Thailand?

 5. Caroline says:

  Den lampan var riktigt fin!

 6. Anonymous says:

  Vinn en sprillans ny Sony Ericsson W890i på länken!!!

 7. karin says:

  e det sant ska vi tävla om en tunika,du som har dom snyggaste tunikor som finns,hoppas hoppas på vinst,massa kramar

 8. AnnaStina says:

  TUSEN TACK för era trevliga kommentarer! 🙂 Jag önskar er alla en fantatisk helg fylld av solsken! Kram! 🙂

  Caroline-

  Så härligt att jag kan vara lite luksus 🙂 Jag tror tyvärr inte boken finns översatt til norska, men jag vet inte säkert så du kan ju checka! Författaren heter Mia Törnblom. Boken har ett citat till varje dag också kan man göra egna små dagboksanteckningar. Hoppas du får tag i den! Kram! 🙂

  eva-

  Min sambo, Johannas pappa, är hemma i Norge och jobbar några veckor och sen kommer han tillbaka igen 🙂 Men han är inte en del av bloggen så jag nämner aldrig honom. Kram! 🙂

  Karin-

  Tack för komplimangen! 🙂 Det är helt sant, en dag snart blir det tävling om en tunika 🙂 Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *