Happy lördag !


Jag har inte hunnit fota nåt på morgon ännu så det blev en bild från igår. Min topp kommer från Forever21 och shoppades i Singapore och mitt Bvlgari halsband är – precis som några av er läsare undrat – ett likadant som det Carrie i S.A.T.C ofta har på sig.

Här startade dagen kl. 06.30 idag och till min stora glädje så lyckades jag då få Johanna att komma och mysa med mig i stora sängen. Vi tittade på barnTV (det är härligt med TV på sovrummet) och hon åt sin välling och jag låg och halvsov… skönt ! 🙂

Men nu är det det slut på "sängmyset" och Johanna ritar, leker och lyssnar på sin absoluta favorit cd, nämligen den med Lollo & Bernie som vi köpte på Sunwing resorten i Phuket. När den startar så hämtar hon Lollo & Bernie (gossedjur) och dansar med dem.


Så här låg Johanna och myste igår kväll 🙂

Här kommer dagens tänkvärda:

"Lyfter man blicken finns det inga gränser."

Jag hoppas att din dag startar med en härlig sovmorgon och att du har mysiga planer idag ! Det är ju LÖRDAG! 🙂

Oj! nu ser jag att Johanna har somnat i favorit fotöljen, då ska jag också lägga mig igen. Härligt !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “Happy lördag !”

 1. camilla y says:

  Hej vännen!

  Filips favorit är också Lollo & Bernie, han älskar att dansa till den. Hoppas att ni får en underbar lördag!! Kramar Camilla

 2. Amanda says:

  God morgon! Sitter på jobbet, hur lungt som helst en lördagsmorgon. Men det gör mig ingenting för då hinner jag "ta igen" och läsa inläggena från igår som jag missade (har datorn på lagning och oj vad halv man känner sig utan den ;)!)

  Hoppas ni får en jättebra lördag, kram!

 3. Jojje says:

  Ha en trevlig lördag.

  Varför inte delta även du i det stora bloggexperimentet?

 4. Alinde says:

  Dina extensions ser fina och naturliga ut! Jag har frågat innan, men ej fått svar, ditt eget hår, är det ganska tunt och slitet? Det ser lite ut som mitt, jag hade mycket bättre hår innan jag fick barn. Har frisören försökt avråda dig från extensions, vet du ifall ditt hår blir mycket slitet nu när du har extensions?

  Min frisör tycker mitt hår är lite för svagt för extensions, men hårbotten och 10 cm av det är alltid i bra skick, det är inte alls för tunt i själva utväxten, det är toppana som inte orkar med.

  Jag skulle så gärna få lite längd och volym med förlängningar. Vore så bra att höra dina svar!!? =)

 5. Live says:

  Hei, Får en fantastisk fin blogg. Ble anbefalt den i går. Og har sittet i flere timer å lest bloggen din, nye og gamle innlegg. Kommer til å fortsette med det..Har et spørsmål: Har du fortsatt en butikk eller skal du starte en ny en? Ha en fortsatt fin lørdag

 6. Hej Anna-Stina! Har du sett att Odd Mollys höstkollektion finns nu till salu? Beställde precis denna tunika:

  http://www.smartstep.se/shopimages/345585/f.jpg

  Den är säkert minst lika fin LIVE !!! Det är knappt att man hinner ta sig till stan (fast vi bor i Sthlm…) innan en del av plaggen redan är slutsålda…deras kläder säljer ju smör. Men lite kul är det också så att "alla" inte springer i samma plagg 😉

  Nu är det städ & plugg som gäller, ha en underbar helg!

  KRAM Mirva

 7. Josefine,Blekinge says:

  Det låter som en mysig helgmorgon! Själv passar jag på att kolla din blogg medan sonen ligger och "tränar" i sitt babygym en stund och mannen ser på OS! : )

  Idag ska vi hämta tapeter som vi beställt till sonens framtida rum, ska bli kul att se dem på riktigt!

  Vore jättekul om du (som du skrev i en kommentar nedan) ville skicka en tidning med postit-kommentarer! : )

  Ha en fin helg!

 8. AnnaStina says:

  Camilla Y-

  Kära vännen min! Jag önskar dig också en helt underbar lördag fylld av lyckliga stunder! Du är FAB! Kram 🙂

  Amanda-

  Vad härligt att jag får vara en del av din morgon! Jag önskar dig en toppen dag på jobb och en riktigt skön söndag då jag hoppas att du får vara ledig?! Kram! 🙂

  Alinde-

  Saken är den att min frisör absolut INTE ville att jag skulle göra extensions eftersom han sa att mitt hår aldrig har varit i "bättre form"! Så våra 6 månader i Thailand gjorde susen för håret då det har fått "vila" jätte mycket. Så – när jag satt där och fixade extensions (på samma salong som han jobbar) i torsdag så tittade han förbi och skakade på huvudet 😉 Men – saken är bara den att jag älskar mina extensions så därför fortsätter jag mot min frisörs vilja 🙂 Det viktigaste är alltid att göra som man känner och att prioritera sånt som får oss att må bra ! Mina extensions är en "feelgood" grej för mig 🙂 Lycka till med ditt eget hår prosjekt. Happy lördag. Kram! 🙂

  Live-

  TACK för ditt trevliga inlägg! 🙂 och VÄLKOMMEN till min blogg! 🙂 Vad glad jag blir över att du hittat hit och att du trivs! När det gäller min butik så hade jag en butik som heter "Gizmo & Co" här på Majorstua i Oslo i ca 4,5 år. Tyvärr förlorade jag den (gick i konkurs) då jag blev hemma med Johanna och det är ett stort sår i mitt hjärta.. Men – nu står jag i startgroparna för att starta upp på nytt igen i höst och det känns fantstiskt kul ! 🙂 Önskar dig en flott weekend! Kram! 🙂

  Mirva-

  Tack för tips! 🙂 Ja, jag har sett att den finns att shoppa. Men tyvärr så har ju Odd Molly försäljningen "stoppat upp" lite eftersom den finns på så många ställen så jag tror att det inte blir lika stor "rusning" efter godbitarna i höst. Men man vet ju aldrig… ! för Odd Molly är ett riktigt fint brand ! 🙂 Happy shopping! och trevlig helg! Kram! 🙂

 9. Emma says:

  Gillar din fina Musse top! Ha en härlig dag!

 10. www.jagarintesomdu.blogg.se says:

  Kolla gärna in min blogg & lämna en kommentar 🙂 !

  http://www.jagarintesomdu.blogg.se

 11. sessan ❤ says:

  Hej söta!

  Skulle vart inne & tackat för din fina kommentar för lääänge sedan, men har vart utan internet tillgång en stund då vi är på semester.

  Oavsett så slänger jag iväg massa STORA kramar till dig & Johanna!

  Åh vad jag har lust på en Mickey mus tröja♥ dom är så söta!

  Puss puss så länge

 12. Ja, Odd Molly säljs på många ställen men det finns fortfarande relativt få plagg så jag tror att dessa säljer som smör, i alla fall de finaste går åt. Det ser man redan nu eftersom t.ex. blusen jag beställde var redan helt slut (efter 2 dgr !!) i vissa storlekar…på många ställen.

 13. Linda says:

  Gillar din mussepigg tröja. superläcker!

 14. Linda says:

  Gillar din mussepigg tröja. superläcker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *