Happy lördag!

Nu ska jag stressa iväg ut och blir borta några timmar.

Önskar dig en underbar dag !

Kramar ! ♥

Kategori: Allmänt | 20 Comments

20 responses to “Happy lördag!”

 1. EMME says:

  AAAH, fet bild 😀

 2. Josefine,Blekinge says:

  Kul bild! Får jag fråga vilken klädstorlek du har? Du ser ganska lång ut, stämmer det? Nyfikna och kanske närgångna frågor, men du väljer ju såklart själv om du vill svara! : )

  Hör har det börjat snöa för fullt, blir nog en kort promenad till havet med barnvagnen.

  Ha en bra lördag!

 3. Desse says:

  Hej, ville bara säga att här sitter jag, knappt 15 år gammal och tittar in på din blogg minst 3 gånger per dag, och varje gång som jag tittar in här så önskar jag att mitt liv blir ungefär som ditt när jag blir äldre. Jag vill också ha en så härlig familj som du verkar ha, jag vill också bo i ett lika underbart hem som ditt är, jag vill också kunna driva min egen butik en dag, jag vill också kunna duka och bädda lika fint som dig! Fortsätt med det du håller på med, för du gör det så BRA, 🙂

 4. patricia says:

  jättefin press ser att du har jobbat hårt.P

 5. Tobbe says:

  tack detsamma 😀

 6. hur mår du o familjen?

 7. KarolinaN says:

  Kikar in som så ofta:)och önskar er en god fortsättning! Krya på dig kramar från Gävle!

 8. T (sverige) says:

  Tack för en supermysig blogg, du har verkligen lyckats med det "feelgood"Du vill nå ut med 🙂 Kikar in varje dag och du är en sådan inspiration! En fråga om inredning(för du har fantastiskt bra smak också ) vet dunågon webshop(helst svensk) som säljer Lexington, kuddar ,handdukar osv.Skullebli jätteglad för svar. Kanske ett litet inlägg tom? 🙂 Kram på dej

 9. Anna N says:

  Härligt att få följa din blogg!!

  Visst är det ändå ganska fantastiskt att du som jag egentligen inte alls känner, är en del av min vardag??? Följer din blogg dagligen, är in och kikar hur du har det, ungefär som att ringa och höra "hur är det idag?"..? Livet och världen är ganska amazing, eller hur??

 10. Maria says:

  gullig blogg:)

 11. SigridN says:

  Hej du härliga! Eftersom du är så snäll och alltid delar med dig av en massa "feelgood" på alla möjliga vis, tänkte jag ge dig ett feelgood tips tillbaka – världens bästa feelgood låt! Hörde denna allra första gången igår och jag har letat över hela nätet innan jag hittade vem som sjunger och vad den heter, men nu i eftermiddag fick jag äntligen napp. Låten heter Perfect Day och den som sjunger heter Indigo. Lyssna och enjoy säger jag bara.. :o) http://www.youtube.com/watch?v=TFNiCuj5cPY Tänkte på dig direkt, det här är en Gizmolina låt, du med din alltid så positiva inställning till varje dag som gryr. Du måste bara tala om för mig om du inte kommer i stämning efter att ha hört den…hihi. Hoppas du får en härlig lördagskväll! PS/ NÄR kommer ditt hur man lockar håret tips….? Jag väntar med spänning…

 12. Jaana says:

  Skön bild…. Skorna, köpta varifrån???

 13. Tina says:

  Hoppas att du har fatt en underbar dag och fatt njuta lite.

 14. Fanny says:

  Vilka snygga jeans! Var är de ifrån?

 15. Frida says:

  Ja, idag har verkligen vatt en underbar dag. Hoppas din också var det!

 16. Anonymous says:

  God fortsättning på det nya året! Har följt din blogg i ca 1 år snart och precis som det skrevs tidigare så är du som en vän som man "tittar in till" för att se hur läget är! Har blivit så inspirerad av dig att jag skapat en egen blogg:-) Men hur blev du upptäckt så att säga, hur fick du så mycket läsare?

  Kram Susanne

 17. Christin says:

  Söta skor, hoppas du får en fin kväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *