Happy lördag girls!

 

Strøget runt kl.09 fredag. Jag tog en frukost på café och fick se visningarna jag missat på storskärm: Bruuns Bazaar, Baum und Pferdgarten & Munthe plus Simonsen. Av dessa blev jag sååå inspirerad av Munthe visningen. Galet snyggt!

Tuddiluuu mina fina bloggvänner!

Nu har jag kommit hem från Fashion Heaven och jag kan äntligen blogga med bilder igen! (not to myself: måste lära mig att blogga med pics från iPhone!). Jag hade en FAB fredag i Köpenhamn!!! 🙂  Modemässan är en riktig inspirasjons kick! och jag är SÅ glad att jag reste trots att jag bara fick till att vara där över dagen. Det blev ganska hektiskt men det var det absolut värt! och eftersom jag visste vilka jag ville besöka så underlättade det. Jag hittade bl.a. ett nytt faaaantastiskt märke som jag ser fram emot att presentera för er s/s -12 ! 🙂

Café Europa runt kl.09.30. Ljuvligt gott!

Nu roper hjärtat på mig så got go back till att pärla Pippi brickor. Solen skiner i Oslo och JIG har en överaskning till mig idag så vi ska bort i em och kommer inte hem förren imorgon. Jag har iiiingen aaaning om vart vi ska så detta blir spännande!! 🙂   Önskar dig en FIN dag !

LoVe!

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Happy lördag girls!”

 1. Casaofmia says:

  Kul och spännade med fashion week! Låter som en härlig dag.

 2. Fru Svensson says:

  Spännande.Ha en Underbar minisemester 😉 Kram till er alla tre.

 3. christina says:

  önskar dig en härlig dag kram

 4. Åh, vad spännande det låter med överraskningen 🙂

 5. Anna says:

  Spännande! Hoppas på nåt romantiskt <3 Kraaam

 6. elinjosefine says:

  Förstår att det var superKUL och inspirerande i Köpenhamn.

  Och vad spännande med överraskning. Hoppas ni haft en superhelg 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *