Happy lördagkväll!


Oss på IKEA runt kl.17.

Vi kom hem runt 18.30 och nu pågår middagsfix så jag tittar bara in för önska dig en jätte trevlig kväll! 🙂 Berättar mer om vår dag som innehållit ballet / IKEA / lagersalg m.fl. lite senare.

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 21 Comments

21 responses to “Happy lördagkväll!”

 1. karin says:

  detsamma till er ,massa kramar

 2. NIKLAS says:

  IM BACK! 🙂

  Haft en torr period av bloggande, men ska nu upp till mina siffror jag hade innan 😉

  Allt bra med dig?
  Det var ett tag sen sist.

  Ha en underbar lördag// niklasvikt.blogg.se

 3. Så fina ni är (fast det är nu ju jämnt)! Visst är det lite roligare att klä upp sig på en lördag och ge sig ut på stan, småshoppa lite, äta lunch så länge att det övergår i fika? Jag älskar den känslan och det gör min dotter också.
  Blev nyfiken på lagerslag? Vad har du hittat?
  Läste lite kommentarer på dina senaste inlägg. Det kan inte vara lätt och vara dig, det finns alltid något fel på det gör, visar, skriver. Fel kläder på Johanna, fel kläder på dig själv, fel inredning, fel färg på inredning osv osv. Du kan inte ens borsta dina egna tänder. Det är ett under att du drivit egna företag, bossat på SF, flyttat utomlands, gift dig/skilt dig, fött barn och startat en fantastisk blogg. Hur lyckades du med det egentligen?
  Jag tycker du är fantastisk som den person DU ÄR. Och Johanna är oerhört söt och välklädd och det ser jag bara som något positivt. Finns tillräckligt med barn på dagis som sällan är hela och rena. (införstådd på påhopp här, alla har inte samma förutsättningar, men tvål och vatten, tvättmaskin och nål och tråd har de flesta av oss, man kan vara fin i gamla kläder också).
  Önskar er alla en trevlig lördagkväll, tittar säkert in en stund innan sängdags. Kram, Lotta

 4. Seite says:

  Hej,
  vilken underbar blogg, Lite nyfiken på vad du har för fin klocka på dig.
  Helse Seite

 5. malin says:

  Hej!läst någonstans på bloggen att du var 39 år,trodde det var ett skämt,gick in och kollade din profil,och det stämmer….Det kunde jag aldrig gissa högst 34 år trodde jag,du ser verkling bra ut.
  Det är nog för att du är en positiv människa.
  kram

 6. malin says:

  Hej!läst någonstans på bloggen att du var 39 år,trodde det var ett skämt,gick in och kollade din profil,och det stämmer….Det kunde jag aldrig gissa högst 34 år trodde jag,du ser verkling bra ut.
  Det är nog för att du är en positiv människa.
  kram

 7. Hanna says:

  Tycker Malin ovan skrev så fint "det är nog för att du är en positiv människa" som du ser bra ut. Ja det stämmer nog! Du ler och utstrålar något genuint genom bloggen. Var stolt över det =) Kram

 8. theres says:

  åh vilken söt liten sak

 9. msn indir says:

  Great! Thanks for post

 10. Ohh very much thanks admin

 11. mp3 dinle says:

  good quality post thanks

 12. good quality post thanks

 13. sohbet says:

  Ohh very much thanks admin

 14. my blog says:

  Incredibly useful article. Myself and my father have been planning to do a bit of study concerning that. We found a beneficial publication on that issue from our own nearby library and many textbooks weren’t as descriptive as your info. Im quite glad to discover such info which I had been searching for a very long time.

 15. nice desing of site, buy ultram online, [url=”http://tramadolonline.groupsite.com”]buy ultram online[/url], http://tramadolonline.groupsite.com buy ultram online, %D,

 16. cfgbzj says:

  cpz0sZ oysnbcdehxcm, [url=http://pwxuqzpowhgs.com/]pwxuqzpowhgs[/url], [link=http://cwcrtdskiwae.com/]cwcrtdskiwae[/link], http://dwcjsaajuuis.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *