HAPPY LUCIA.

1d1ba7719a1fda331738b07ba273ed6f

Glad lucia kära bloggvänner! 

Åh så underbart det var att se det fantastiskt vackra luciaprogrammet på TV på morgon. Tycker nog att det var den vackraste luciafiring jag sett och jag älskar att alla hade kransar i håret… magiskt!  Och Johanna hon hade sovit med håret lindat runt sugrör hela natten för att få lockigt hår (efter tips av en söt vän som lärde henne hur man gör på facetime igår kväll) så ja, det var mer fokus på lockar än på glitter i håret på morgon så glittret ligger kvar här…  Får erkänna att jag kan sakna tiden då jag fick bestämma mer… för jag har inte speciellt mycket att säga till om längre när det kommer till hårpynt. VART tog rosetterna vägen??? Buhuuu…!  Men ja, det är bara att konstatera att den fasen är passerad… Nu är det studio 54 frilla, lipgloss & cool jumpsuit som är the shit. Ha, ha.

Och mitt i allt hårfix och lucia-tittande på morgon så konstaterade jag att vi firat de flesta lucia dagar i Thailand, eller på väg dit. Johanna har rest med luciakrona på flyget, och vi har mumsat lussebullar vid poolen fler gånger än vi har haft snö omkring oss.  Och eftersom hjärtat inte är med i något luciatåg i år (förra året sjöng hon i kören tillsammans med Norrbottens Lucia i Domkyrkan) så har jag blickat tillbaka i mitt bloggarkiv efter bilder.  Sen bjuder den här dagen på avslutning på J´s jazzdans (se-på-time) innan middag + basket med familjen. 🙂

15492086_10154040016550796_1101793248704863281_n

Tadaa… utegranen är på plats! och snögubbarna, de behöver en styling idag… Ha, ha. och det gör föresten även sovrumsfönstret… en stjärna ska upp. Får nog lägga upp en efter bild senare… 

IMG_3278

Sötaste hjärtat… kommer inte ihåg hur gammal hon är här? men det är nog 3-4 år sen… 

Nej, nu måste jag verkligen köra på här.

Önskar dig en magisk, vacker & fridfull luciadag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “HAPPY LUCIA.”

  1. Pia says:

    Hoppas du har mer Lucialikt väder än vad Stockholm erbjuder just nu ! Hör regnet slå mot rutan. Så jag läser gärna om din rubrik och drömmer mig vart som helst utom till regngrått.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *