HAPPY M.O.R.S.D.A.G.!

Allmänt

Let´s eat cake!

Happy söndag & happy morsdag! 

Det var så lyckat att mormor var här i dag så att vi kunde fira oss båda med ett riktigt härligt fika i solenterrassen innan hon reste mot Luleå.   Så, jag stack iväg en stund på jobb och svängde sen förbi Baker Hansen och shoppade med lyxiga smörgåsar och godaste favorittårtan dagen till ära 🙂

Nu har mormor rest och jag sitter och n.j.u.t.e.r. det helt fantastiska sommarvädret i en solstol i väntan på att våra fina vänner Emma & Elsa ska komma på morsdagsmiddag.  Tror att jag ska kicka igång grillen för 1:a gången i år. Härligt !

Jag älskar vår terrasse. Såå underbart att kunna sitta ute.

Grattismorsdag älskade mamma!

Paket till mormor och jag fick ett jag också…ska fota och visa vad jag fick senare.

M.u.m.s.

Nu ska jag fortsätta att toknjuta dagen !!!

Gör det du också så “ses” vi igen lite senare ! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “HAPPY M.O.R.S.D.A.G.!”

 1. Wilhelmine says:

  Mums den så god ut;)) Så fin den flaggpynten var på kaken også, en slik ville jeg likt å hatt, jeg har pleid å lage noen selv av papir, men denne så jo så fin ut;) Grilling høres bra ut, så deilig med sol, skulle ønske vi kunne ha sol resten av sommeren nå. Nyt dagen, klem Wilhelmine

 2. Titti says:

  Vilket fint Morsdags-bord.
  Jag har också sådana små vimplar som du har i smörgåsarna.
  Fint försommarväder här i norr också.
  Kram Titti

 3. Superfint, er terrass ser helt underbar ut! Åhh ska bli roligt att få se ert hem, kom ihåg när du gjorde inredningsreportage i ditt förra. Då tänkte jag de vill jag någon dag och nu har jag precis fått göra det. Du inspirerar om att aldrig sluta drömma. Var har du funnit de söta vimplarna?

 4. Angelica E says:

  Härliga Miss G! Det ser helt underbart mysigt ut!!! Jag ville bara kika in för min dagliga dos med feel good- inspiration som du alltid ger! Det är minsann inte så många som är så strålande glada och positiva som du är, här i vår lilla värld 😀

  Och STORT lycka till med “nya” butiken på nätet! Jag saknar faktiskt min “gamla” klädesbutik, men barnen börjar bli så pass stora nu att det kanske snart är dax för en ny liten butik igen!!! Det är ju bara så rooligt med alla trevliga och gulliga personer som man träffar genom att vara lite service minded!

  Ha en ljuvlig söndag, söta du och njut av ert vackra hem i grannlandet!!!

  Angelica E

 5. Kristin says:

  Hei
  Er Costumade blusen du har på deg i bloggen den 24/5 utsolgt?? Finner den ikke i butikken din?

  Kristin

 6. m says:

  Oh, vad skönt och gott det där såg ut!
  En liten undran, har jag missat vinnaren i halsbandstävlingen eller har du inte publicerat det?

 7. Cecilie says:

  Så deilig det ser ut!
  MEN, skal du virkelig legge ned butikken!! Jeg kjenner jeg faktisk ble litt trist når jeg leste det. Kommer til å savne de lange og superkoselige samtalene i butikken parallelt med klesprøving, for å ikke nevne “barsel-treffene”:-) Selv om det har blitt en stund siden sist så ser jeg alltid frem mot å ta en shoppingtur hos deg. Kommer til å savne det velig mye! Ha riktig lykke til med webshopen. Kommer til å ta turen fast innom der fremover. Håper allikevel at vi ses snart!! Når har du aller siste åpningsdag…?
  STOR klem
  Cecilie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *