Happy mama & dotter!

Allmänt


Mitt hjärta är super snuvig så det gick åt mååånga kleenex här hemma på morgon. "Mamma näs!" sa hon typ 147 gånger = jag torkade hennes näsa 147 gånger 😉

Vi var 2 HAPPY girls som trippade iväg mot dagis på morgon i det soliga sommarvädret 🙂

Johanna inviger gårdagens "fångst" från salget hos Polarn & Pyret, en klänning/tunika + ett par lite kortare tights = sköna dagiskläder som tål att lekas i. (under har hjärtat en blus från Benetton).


Klockan är runt kl. 09.30 och vi är på väg att hämta vagnen i bakgården…

Jag lyssnar på The Voice (radio) och jobbar på för fullt här nu. Det är verkligen UNDERBART när allt flyter… !  🙂 Snart ska jag ta en tur ut i butiker och söka några produkter inför fredagen foto och då kommer jag att lyssna på den HÄR feelgood låten i bilen.

Nu köööör vi !! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Happy mama & dotter!”

  1. Titti says:

    Jag återanvänder min dotters tights i strl 62/68 i sommar, när hon egentligen har 98/104. Dom mindre byxorna blir perfekta under tunikor och klänningar om man inte vill att dom ska bli för nakna/få bättre glid i rutschkanan!

  2. Weronica says:

    PS nu funkar det att se bilderna stora igen 🙂

  3. Miss Linda says:

    Vilket härligt kort på Dig & Johanna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *