Happy måndag !

Allmänt


Jag busade igår och tycker bäst om att ha mina solbriller upp och ner.

Godmorgon alla underbara bloggisar !

Min mamma är lite stressad på morgon så jag bloggar istället 🙂

Igår när vi hade pratar med pappa som är i Thailand så påmindes jag om mina solbriller som jag alltid hade på mig då vi var där så jag tog på mig dom och mamma skrattade jätte mycket då jag busade runt med dem i soffan. Hon säger att jag påminner om "stekaren" på den här bilden men jag vet inte vem det är ?

Nu ska jag gå till dagis och leka med mina kompisar . Mamma hälsar att hon bloggar då hon kommer hem igen.

Puss & Klem !
Johanna 🙂 

Kategori: Allmänt | 17 Comments

17 responses to “Happy måndag !”

 1. Nelly says:

  hihihi! va söt du är. förstår att mamma skrattade åt dig. : )

  längtar du till thailand johanna?

  kramkram

 2. Madelene(Landvetter) says:

  Hej Johanna.

  Hoppas att du får en bra dag på dagis. Min lilla prinssesa är i skolan(förskoleklass) skall hämta hene tidigt i dag. I morgon får hon vara hemma och myssa med sin pappa han fyler år.Då blir det Emma som fixar frukost på sängen.Ha det nu så jätte bra du söta lilla tjej.Hälsa mamma.Kram på er.

  Madelene

 3. Så söt du är

  Hoppas att din mamma och du får en underbar dag

 4. karin says:

  du e ju för cool,bara en keps bakofram som fattas,ha skoj på dagis,kram

 5. jenny says:

  Så himla söt 🙂

 6. Mingar says:

  Urgulligt!!

 7. Sara says:

  Vilken häftig bild! Du är för söt… ^^

 8. sandra says:

  hahah, gud vad söt hon är 🙂

 9. jenilita says:

  hahaha Fan va söt den tjejen är!! riktig tuffing!!

  va tycker du om att rosa bandet? är kampanjen bara en bluff?? tydligen har dom inte skänkt alla pengar dom bode till forskning..

  ha en bra dag

 10. jenilita says:

  hahaha Fan va söt den tjejen är!! riktig tuffing!!

  va tycker du om att rosa bandet? är kampanjen bara en bluff?? tydligen har dom inte skänkt alla pengar dom bode till forskning..

  ha en bra dag

 11. jenilita says:

  hahaha Fan va söt den tjejen är!! riktig tuffing!!

  va tycker du om att rosa bandet? är kampanjen bara en bluff?? tydligen har dom inte skänkt alla pengar dom bode till forskning..

  ha en bra dag

 12. Linda says:

  Nu är du nog på dagis och busar för fullt! Skönt att ni snart ska åka till Thailand det skulle jag också vilja göra! Hälsa mamma att hon inte ska stressa för mycket!

 13. HannahSthlm says:

  Vilken lite raring! Hoppas ni har en bra måndag!:)

 14. Felicia says:

  hahaha jag lovar dig, det där är åldern. Sådär har alltid min lilla skrutt sina och ändrar alla andras så fort de sätter dom på rätt håll=)

 15. Sue says:

  Hahaha, men sötaste!!

 16. Johanna / Gizmolinas says:

  TACK så jätte mycket för alla fina kommentarer jag fått. Jag blir så glad ! 🙂 Det är ju inte så ofta jag bloggar men jag tror att jag ska göra det snart igen för det här var ju riktigt kul.

  Nelly-

  Ja, jag längtar till Thailand men mamma säger att hon vill jobba några veckor till så vi väntar med att resa. Tror vi åker i december men mamma vet inte riktigt ännu.. Fram till vi åker så leker jag på dagis på dagarna och jag tycker att det är jätte kul. Kram ! 🙂

  Madelene (Landvetter)-

  Hej Emma ! Vad mysigt att du ska bjuda din pappa på frukost på sängen imorgon då han fyller år 🙂 Det gör alltid jag och mamma också då min pappa fyller år. Ha en jätte mysig dag hemma med mamma! Kram! 🙂

  Kramar till er alla !

  Från Johanna 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *