Happy Mello Lördag!

Allmänt

Mina darlings!

Jag fick ett städryck på morgon och bakade dessutom en chokladkaka (shake and bake så klart 😉  samtidigt som jag var lite lätt bakis eftersom det blev en helkväll igår med både visning och dans. Hur kul som helst!  Och nu är jag i min lilla butik och myser med trevliga kunder som tittar in och förgyller min dag, precis på samma sätt som ni som tittar in på min blogg och skriver kommentarer till mig. Ni gör mig lycklig! 🙂

Önskar dig en super mysig lördag! Nu laddar vi till kvällens Mello! I Sverige är det deltävling nr.2, i Norge är det grand finale ! 🙂

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Happy Mello Lördag!”

 1. Jonas says:

  Snart är det dags!

  Avrundar kvällen efter mellon med att fota Charlotte Perelli och Love Generation på Kolingsborg. Du borde vara med ,)

 2. Anna says:

  Men varför har ni svensk tv och vi har inte norsk…? Orättvist 😉 Njut kvällen

 3. Men, kollar du på den svenska eller norska? Eller flippar du mellan dom?? 😀

 4. Sweetie! Skål från soffan. Vad är väl en OFWafterparty på slottet? 😉 PUSS

 5. Lisa says:

  Hej A-S
  Hur funkar det egentligen med en “feel good butik” med oregelbundna öppettider!? anpassar sig folk efter dina tider eller ligger du på en gata där det alltid är folk i rörelse??
  Det kan oavsett inte vara lätt att få ett bra flöde i butiken med bra försäljning??
  Är själv i branschen, därför lite nyfiken! 😉
  Njut din lördag <3

 6. Jennifer says:

  Idag såg jag melodifestivalen, det var ett tag sedan! Blev inte så förtjust i någon av låtarna, men så blev det inte så seriöst lyssnat när man är 10 pers varav 6 är barn :). Jag diggar Di Leva men blev lite besviken på hans bidrag :(. Hoppas att du haft en riktigt bra lördag!!! Kram Jennifer

 7. jag kom hem lagom till att höra daniel och wow, vilken up tempo låt! vad överraskad jag blev och vad lurad man blir av kostymen! fast jag ska ärligt säga att jag har varit dålig på att lyssna på de andra låtarna så jag ska inte uttala mig om vilken som borde vinna 😉 hoppas ni får en fin söndag nu. kraaam 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *