HAPPY N.E.W. WEEK!

Allmänt

Dagens tänkvärda.

Happy new week my sweet sweeties! 

Nu ska ni få höra: jag har en så busy vecka förra veckan att jag inte fick tillfälle att följa upp det tekniska problemet med bloggen. Men nu hoppas jag av hela mitt hjärta att bloggen snart är flyttad till en ny server så att allt kan återgå till det normala igen. Så snälla kära vänner, hoppas att ni har tålamod en liten stund till… Och sen, då allt fungerar normalt igen, så blir det blogg-maraton med enormt bildregn! 🙂

Här i Casa Gizmolina så vaknade lilla J super förkyld på morgon stackars men hon hade ingen feber så hon är i skolan men jag lovade att hämta direkt efter skolslut så att hon kan komma hem och chilla.  Och idag skulle de ner till slottsplatsen och hälsa den Indiska presidenten välkommen med norska flaggor. Kul!

Och helgen då… vad gjorde vi i helgen? Jag kom ju hem från Göteborg runt kl.17 på fredagen och då tog jag med mig JIG på en vernissage eftersom J var på sleepover hos en klasskompis. Det var H&M som visade fram 10 års design samarbeten på ett muséeum i stan så jag tog på mig mina Anna Dello Russo smycken (för första gången) och efter mingel och bubbles så avslutade vi kvällen i baren på Annen Etage. Alltså det stället var det ÅR sen jag var på men jag ska absolut gå dit snart igen för det är ju bara SÅ fantastiskt mysigt och vackert där!  (ett tips om du är i Oslo).  Sen, på lördag, så mötte vi upp kära vänner för lunch innan vi vi girls åkte hem till FAB Kristian & Rolf och deras söta dotter på middag och hur coolt var det inte att de hade 4 hönor ute på gården? som ger dem färska ägg varje morgon! De var så tama att man kunde hålla i dem men både jag och Johanna var lite för fega…  så vi höll oss till att klappa dem.

Det var verkligen fullt ös medveslös måndag – lördag för mig så igår var jag bara hemma och tokmyste och herregud så skönt det var! Jag låg framför öppnaspisen med magaziner, städade på J´s rum, tvättade, spelade yatsy och sen mumsade vi i oss tacos till middag.

Vacker inspiration är alltid lika härligt! 

Hoppas att du också har haft en riktigt mysig helg och att du får en soooolig start på veckan! 🙂

Kom i håg att lyssna på ditt hjärta och om du känner att du inte riktigt vet vad du vill? så är mitt tips att skriva en klassisk pluss & minus lista för när man ser saker på papper så har man oftast lättare att ta in det… och plötsligt klarnar tankarna…!

Nu ska jag sticka iväg och panta X antal påsar med flaskor (det har samlat på sig eftersom jag hellre gör så mycket annat än just pantar…) och sen tror jag att det bli ljung-shopping till terrassen för nu har verkligen mina pelargoner gjort sitt för i år.

Måndags-pepp-kramar!!!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “HAPPY N.E.W. WEEK!”

 1. Lena says:

  Oh, det här var precis vad jag behövde läsa idag… nämligen “lyssna på ditt hjärta om du inte vet vad du vill”…. jag VET vad jag vill, men ibland går det så seeeegt…..
  Allt gott bästa du 🙂
  Hoppas du får en fin dag.
  Många kramar från Lena

 2. Nina says:

  Ska verkligen bli kul att få se alla bilder som du har tagit =) Vad roligt att du har haft så mycket att göra också, såna dagar kan jag gilla själv att ha hihi.
  Ha en jätte bra dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *