HAPPY NEW BLOGG WEEK!

Allmänt

Jag älskar alla rooooosa cover…. it`s very very Gizmolina. 

Hey sweeties!

Ny vecka, nya möjligheter! Jag vet, det är en klyscha , men visst är det härligt att ha en ny fräsch start varje måndag. En möjlighet att börja på nytt, att ta tag i det där som ligger och väntar, att tänka om…. och ett bra tillfälle att se över sina drömmars mål.

Och i går firade vi både morsdag och JIG`s födelsedag och det är ju alltid lika kul att få fira! och Johanna fick välja tårta (eftersom hon är den som sätter störst pris på den och äter mest) så det blev den enklaste chokladtårtan som vi år med grädde till.  Också gick vi ut och åt asiatisk middag sammen med vänner och jaaaa, jag fick presenter också!  Vackra krispiga tulpaner, doftljus, ett presentkort…. Me like! Och, en av mina finaste vänner kom inom med ett kort + paket.  Hon är unik. Jag blev så glad!

Såååå många ljus….! och SÅ mycket att fira.

Det är i.n.t.e. lätt med presenter till killar…. men av oss Girls fick JIG bl.a. ett par riktigt bra hörlurar som han kan använda till i-phone, mac, i-pad och! (viktigt) på flyget (kan pluggas in då han ser film på långa flighter).

Hur många ljus det var? Lika många som jag fyller i september…  😉

Tusen 1000 T.A.C.K. kära K !  (och ja, jag är enig om att mitt namn stod på det där kortet…!)

Jag vet inte hur det gick till? men jag fastnade inte på en enda bild i går…. Men det gjorde därmot Johanna.  

Ni vet det där TV programmet som jag nämnde häromdagen? Som handlar om miljonärer som söker kärleken? Det heter “The Millionaire Matchmaker”. Alltså om du är singel och söker kärlek så är det, på riktigt!, ett tips att se det programmet. Ja, ja, det kan låta löjligt och ja, det är suuuuper amerikanskt, men faktum är att Patti,  the match-maker, är helt rå och de tips hon ger är verkligen BRA.  Och för oss som redan har en kärlek så är programmet underbar underhållning. Så – det blir dagens TV-tips!

Nej, nu har jag en julgran som ropar på mig. Jag vet, galet, men sant.!

Önskar dig en fantastisk dag!!! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “HAPPY NEW BLOGG WEEK!”

 1. KarolinaM says:

  Jag är såå sugen på att slå till på ett par ljusrosa replay jeans som du har i din webbshop! Men undrar om man har chans att byta/returnera trots att det är på rea…. ? Och är de normala i storleken? Så svårt med storleken efter bebis.. Vänligen Karolina

 2. Johanna says:

  Jag ser på MM nästan varje dag men börjar sakna nya episoder ;-). Det går ju 2 episoder dagligen vid lunch på TVNorge. Tycker hon är så bra även om det är lite överdrivet. Men kul att se och underhållande!

  • gizmolina says:

   Visst är det bra?!? 😉 Jag har precis upptäckt programmet så visste inte om det är gamla eller nya episoder? Och jadå, visst sjutton är det överdrivet men det är helt OK tycker jag.

   Njut kvällen ! och kos dig med MM i morgon! Kram! 🙂

 3. Anja says:

  Hei! Så fin gave! Hva slags hørelurer kjøpte dere? Og hvor kommer Johanna sine fra?
  Hilsen Anja

  • gizmolina says:

   Jag drog till Elkjøp och var på väg att köpa lurar från Beat (tror märket heter så? det är ett b på lurarna…). Men – i sista stund så frågade jag personalen om jag gjorde rätt val? och då rekommenderade de i stället lurar från Bose. Så – gick för dem i stället eftersom de menade att Bose levererar bäst kvalitet.

   Johannas fina rosa lurar kommer från JVC. De kan jag verkligen rekommendera! (JIG har shoppat de på någon flygplats en gång….).

   Önskar dig en underbar tisdag! Klem!

 4. Linni says:

  Gratulerer med morsdag og din kilde til inspirasjon!!! Klapp deg selv på ryggen for hvilken fantastisk mamma du er samt hvilken glede du bringer i hverdagen til oss som titter inn på bloggen din!! TAKK:)

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 miljoner tack för fantastisk feedback Linni! 🙂 Nu gjorde du verkligen min kväll här ska du veta! Åh så glad jag blir! Sätter enormt stor pris på att du skriver så fint till mig.

   Jag önskar dig en fantastisk vecka fylld av lyckliga stunder! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *