HAPPY NEW WEEK!

Allmänt

Happy new week darlings! 

Ny vecka – nya möjligheter!!! visst är det en härlig känsla på måndagar då en helt ny fräsch vecka ligger framför en och bara väntar på att fyllas med kreativitet, inspiration, positiv energi och lyckliga stunder! Looove it!!!  Och här startade jag precis veckan med att boka vår flight Luleå – Stockholm för vi glömde helt bort det då vi bokade L.A. resan och jag kan väl säga så mycket som att man ska inte vara så spontan i sitt resande då man bor här uppe i norr. Alltså shit vad dyrt det har blivit att resa LLA – ARN när man är sent ute…  Vi snacka samma pris som Oslo – New York. Typ.  Crazy!!! Så – nu gick precis över 50.000 (!) Euro Bonus poäng + 2.500 sek upp i rök här. Lite surt för 50.000 poäng är egentligen 5 (!) tur och retur Stockholm om man bokar sina poängresor i god tid. Men, men lika bra att lägga det bakom sig och fokusera på att vi faktiskt lyfter mot Stockholm på lördag kväll och mot Los Angeles på söndag morgon! Men alltså såååå fantastiskt! Jag längar!!!

Och helgen blev ganska så fantastisk den också.  I lördags strålade solen och vi tog en härlig walk ner till isvägen alla 3. Sen var vi på bio och såg den nya Lasse Maja filmen och det här var den första Lasse Maja filmen jag såg så jag tyckt att den var riktigt söt men Johanna, som sett alla, tyckte att det här är den sämsta. Så – av oss så får den G G G.  Söt som sagt men inte något wow direkt.  Efter filmen gick vi och tog ett glas och chillade i lobbyn på Clarion hotel innan vi var bjudna på middag + Mello hemma hos mamma & H.  Och som jag skrev igår så var Hanna min favorit. Hon är nu en av mina topp 2 favoriter! 🙂

 

Mini me jumping of joy ! och så många sparkar på en och samma gång… Only in Luleå. 

We are family! och jag ser ut som en rysk dam som krashar en familjebild . Ha, ha. 

Look! No legs ! ha, ha.  Visste du föresten att isvägen i Luleå är på plats 45 på CNN´s travel bucket list. Hur coolt som helst!  Och det var ovanligt mycket action ute på isen den här dagen eftersom det pågick en stor skridskotävling. Sen var det knall sol minuten innan vi knipsade bilden men plötsligt kom den tjockaste dimman åkande… Allt blev vitt! 

Det var verkligen BRA att vi fick så mycket familjetid i helgen för när man ses så sällan så blir tiden tillsammans xtra värdefull. 

 

Nu kommer snart darlingen hem från skolan och jag ska sticka in till stan och fixa lite ärenden.

Önskar dig en magisk dag vidare!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “HAPPY NEW WEEK!”

 1. Josefine says:

  Låter spännande med L.A! Hoppas ni får en riktigt härlig resa! Själv har jag 4 dagar kvar att njuta sol och värme i Vietnam – fantastiskt!
  Kram!

  • Åh tusen miljoner TACK för att du skriver till mig hela vägen från Vietnam för att önska mig en härlig resa till L.A. ! Det gör mig extra glad! 🙂 Och hur härligt låter det inte med Vietnam? Njuuut de sista dagarna Josefine!

   Stor tacksam kram! 🙂

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Så fina! Åh så härligt med L,A. Så cool den där isvägen. Vet du va på biblioteket och lånade Peter Northug s bok, kan säga innan du nämnde han här visste jag inte vem han var 😉 så min man sa så förvånat varför har du lånat den en idrottares bok och jag sa att de är för gizmolinas blogg ha ha. Stor kram

  • Åh tusen tack för härlig feedback Viktoria! Och så fantastiskt kul att du gick iväg och lånade Petter´s bok ! det gör mig extra glad idag! 🙂 Han har ju en helt speciell historia vilket var vad min JIG fastnade för då han föreslog att de skulle starta business ihop. Hoppas du gillar boken! och jag förstår att din mann blev förvånad över bokvalet, ha, ha. Så underbart att jag kan inspirera på så många olika sätt ! 🙂

   Önskar dig bästa dagen och trevlig läsning !Stor Kram!

 3. Katarina says:

  Hoppas ni får en trevlig resa! En fundering vad är Gizella för en ras? vi funderar på att skaffa en katt för barnen är så sugna. Jag tycker att er katt är helt bedårande söt. Vart har ni köpt henne? Bor själv i Luleå därav min fundering. Kram

  • Åh tusen miljoner tack Katarina! Jag längtar verkligen iväg nu! 🙂 Och så fantastiskt kul att du fastnat för vår lilla älskade Gizella. Hon förgyller verkligen våra dagar och det är så underbart att se kärleken mellan henne och Johanna. Gizella är en perserkatt och vi hittade henne på nätet på väg hem från en Thailandresa. Så – vi köpte mat, kattlåda etc i Oslo också hyrde vi girls bil då vi mellanlandade på Arlanda och körde till Enköping för att hämta henne. Sen fick hon flyga hem med oss till Luleå och den 28:e april fyller hon 3 år !

   Jag kan varmt rekommendera en perserkatt. Det här är min 3:e och jag älskar rasen !

   Önskar dig en underbar dag i solen ! Kram! 🙂

 4. Catharina says:

  Sa harligt att se er tillsammans och hora om er family quality time, sa viktig ju! Och dottern din ja hon blir ju bara sotare och sotare for vart ar – sa vackert med fraknarna – gissar du spricker av stolthet! x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *